Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2011

eumedline.eu: νέο portal υγείας

Με ένα ευρύ δίκτυο επιστημονικών συνεργατών και μία υψηλών προδιαγραφών τεχνολογική πλατφόρμα, το eumedline.eu εισέρχεται δυναμικά στο χώρο της Υγείας στο Ελληνικό Διαδίκτυο. Στόχος του portal είναι να παρέχει έγκυρη και αξιόπιστη ιατρική ενημέρωση και πληροφόρηση για το κοινό, καθώς και επιστημονική πληροφόρηση και εκπαίδευση για τους Επαγγελματίες της Υγείας.

Το eumedline.eu βγήκε live τον Οκτώβριο του 2010 και ήδη μέσα σε λίγους μήνες έχει καταφέρει να προσελκύσει σημαντικότατο αριθμό επισκεπτών. Έχει δομηθεί γύρω από 4 βασικούς τομείς ενδιαφέροντος:

Ειδήσεις Υγείας: δημοσιογραφική ενημέρωση γύρω από τις εξελίξεις στον χώρο τις υγείας στην Ελλάδα και παγκοσμίως.

Επαγγελματίες Υγείας: ανάρτηση επιστημονικών συνεδρίων και συγγραμμάτων, επιστημονικών άρθρων, προκηρύξεις θέσεων, κ.α.

Μηχανή αναζήτησης συμπτωμάτων, παθήσεων και θεραπειών: παροχή διαρκώς εμπλουτιζόμενης πληροφορίας για ασθένειες και την αντιμετώπισή τους.

e-Learning: τεχνολογία αιχμής δίνει τη δυνατότητα πρόσβασης του Επαγγελματία της Υγείας σε «πολυμορφικό» εκπαιδευτικό περιεχόμενο (video, παρουσιάσεις, συγχρονισμός video-παρουσίασης, κ.α.), χωρίς καθυστερήσεις στην αναπαραγωγή και με ελάχιστες απαιτήσεις από τον χρήστη.

Η τεχνολογική υπεροχή και η συνεργασία με έγκριτους δημοσιογράφους, κορυφαίους επιστήμονες και εκπαιδευτικά ιδρύματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα και την αξιοπιστία της πληροφορίας που παρέχεται μέσω του eumedline.eu.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC