Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2011

450 video και 300.000 επισκέπτες στο YouTube κανάλι των Multirama

Ένα νέο δίαυλο επικοινωνίας έχει ανοίξει το δίκτυο καταστημάτων Multiramaμε τους πελάτες του στα πλαίσια της καμπάνιας Tech it easy. Από τον Ιούλιο του 2010 οπότε και άνοιξε την πόρτα του το Tech it easy booth των Multiramaχιλιάδες άνθρωποι από όλες τις ηλικίες έχουν περάσει, για να εκφράσουν κάθε τους πρόβλημα, απορία ή επιθυμία αφήνοντας το αστέρι τους να λάμψει on camera.

Αποτέλεσμα αυτής της καινοτόμου διαδραστικής ενέργειας είναι περισσότερα από 450 video και 1000 συμμετέχοντες, που επιβεβαιώνουν τόσο την αξία της αυθόρμητης έκφρασης, όσο και τις αρχικές προβλέψεις της εταιρείας για την υψηλή αποδοχή του κοινού στην πρόκληση.

Πολλά από τα videos είναι ήδη διαθέσιμα στο κανάλι Tech it Easy των Multirama στο ΥοuTube, η επισκεψιμότητα του οποίου είναι ιδιαίτερα υψηλή και έχει ξεπεράσει τους 300.000 επισκέπτες, από χρήστες που επιθυμούν να διασκεδάσουν με τα χιουμοριστικά video που δημιούργησε με την χωρίς προηγούμενο συμμετοχή των καταναλωτών, το Δίκτυο καταστημάτων Multirama.

Η υλοποίηση της ενέργειας θα συνεχιστεί, χαρίζοντας λάμψη και δώρα στο κοινό και αναμένεται να προξενήσει ακόμα εντονότερο ενδιαφέρον από τους fans του Δικτύου Καταστημάτων Multirama, δίνοντας τους στιγμές γέλιου, δυνατότητα επικοινωνίας και, κυρίως, λύσεις.ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC