Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2011

Public: μεγάλη ζήτηση για το iPad

Από την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου ξεκίνησε στα Public (www.public.gr) η διάθεση του πολυαναμενόμενου iPad, η οποία συνοδεύεται από μεγάλη γκάμα αξεσουάρ που κάνουν πιο απολαυστική τη χρήση και προσδίδουν ιδιαίτερο χαρακτήρα στη συσκευή.

Το νέο iPad που κυκλοφορεί σε δυο εκδόσεις (Wi Fi και Wi Fi 3G), είναι διαθέσιμο από τα καταστήματα Public στην Αθήνα (Σύνταγμα, Μαρούσι - The Mall Athens, Πειραιάς, Metro Mall –Αγ. Δημήτριος, Γλυφάδα) και στη Θεσσαλονίκη (Τσιμισκή, Πυλαία- Mediterranean Cosmos).

Παράλληλα με την κυκλοφορία της συσκευής, τα Public προσφέρουν την πληρέστερη γκάμα αξεσουάρ για iPad. Μοντέρνες θήκες, μεμβράνες προστασίας, και τσάντες μεταφοράς σε ποικίλα χρώματα και σχέδια καλύπτουν τα αισθητικά κριτήρια του πιο απαιτητικού χρήστη και υπόσχονται να κάνουν το iPad προέκταση του χεριού του.

Τέλος, μια σειρά από περιφερειακά προϊόντα όπως ηχεία, βάσεις στήριξης, πληκτρολόγια κ.α. διευκολύνουν λειτουργίες, όπως είναι η ακρόαση μουσικής, η προβολή ταινιών, η ανάγνωση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και των e-books, το gaming ή η οργάνωση του φωτογραφικού αρχείου.

Το iPad αναμένεται να δημιουργήσει νέο κύμα φανατικών χρηστών. Έχει οθόνη πολλαπλής αφής 9,7 ιντσών, LED-backlit IPS, ιδανική για να περιήγηση στο Internet, ενώ η μπαταρία του διαρκεί έως και 10 ώρες.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC