Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2011

Nέες επαγγελματικές κάρτες γραφικών από την AMD

Η AMD παρουσίασε σήμερα τις AMD FirePro 2270 και ATI FirePro V5800 DVI επαγγελματικές κάρτες γραφικών, οι οποίες είναι ειδικά σχεδιασμένες για τους επαγγελματίες στους τομείς της ιατρικής, των χρηματοοικονομικών και της εφαρμοσμένης μηχανικής, που χρειάζονται να χρησιμοποιούν πολλαπλές εφαρμογές ταυτόχρονα.


Η AMD FirePro 2270, η μόνη χαμηλού προφίλ, παθητικής ψύξης, dual-display και triple set support κάρτα γραφικών της AMD, παρέχει δυνατότητες πολλαπλών οθονών για αυξημένη αποδοτικότητα, διάρκεια ζωής και συμβατότητα. Ο fan-less, ενεργειακά αποδοτικός σχεδιασμός της AMD FirePro 2270 καταναλώνει 15 watt το μέγιστο και 10 watts κατά μέσο όρο.

Επιπλέον, η AMD FirePro 2270 επιτρέπει την αποτελεσματική εκτέλεση πολλαπλών εργασιών σε πολλαπλές εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων graphics intensive εφαρμογών, συμβάλλοντας στην πρόληψη επιβράδυνσης του συστήματος. Το legacy support για DisplayPort, DVI και VGA συνδεσιμότητα επιτρέπει την άψογη ενσωμάτωση σε υπάρχοντα συστήματα.

Η ATI FirePro V5800 DVI παρέχει στους επαγγελματίες τις επιδόσεις των γραφικών που απαιτούνται για τη λειτουργία δύο dual link DVI υψηλής ευκρίνειας οθονών, ενώ προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα προβολής μιας εικόνας ή εφαρμογής σε δύο οθόνες για διευρυμένο οπτικό πεδίο και ενισχυμένη αποδοτικότητα. Με υποστήριξη DVI συνδεσιμότητας, την πιο κοινή ψηφιακή διεπαφή, καθίσταται η μορφοποίηση του dual-display ευκολότερη από ποτέ.

Η επαγγελματική κάρτα γραφικών ATI FirePro V5800 DVI παρέχει ένα full 30-bit display pipeline για αύξηση της αναπαραγωγής χρωμάτων και εξαιρετική οπτική πιστότητα και υποστηρίζει packed pixel mode για την υποστήριξη προβολής σε διπλή οθόνη 5MP για χρήση στον ιατρικό τομέα.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC