Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2011

Το iPad ήρθε και στον Κωτσόβολο

Το iPad της Apple είναι και επίσημα στην Ελλάδα από την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου με πλήρη ελληνική υποστήριξη, ενώ από την πρώτη μέρα διατίθεται στην αλυσίδα καταστημάτων Κωτσόβολος.

Το iPad της Apple είναι και επίσημα στην Ελλάδα από την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου με πλήρη ελληνική υποστήριξη, ενώ από την πρώτη μέρα διατίθεται στην αλυσίδα καταστημάτων Κωτσόβολος.

Η γνωστή αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών έχει ανοίξει τις πόρτες της από την πρώτη κιόλας ημέρα και στις δύο εκδόσεις του πολυαναμενόμενου tablet της Apple, του iPad WiFi με χωρητικότητες 16, 32 ή 64 GB και του iPad WiFi + 3G επίσης σε χωρητικότητες 16, 32 ή 64 GB. Ο χρήστης του iPad απολαμβάνει μια ανεπανάληπτη εμπειρία Internet, e-mail, πολυμέσων, ηλεκτρονικών βιβλίων αλλά και πολλών ακόμα λειτουργιών χάρη στις χιλιάδες διαθέσιμες εφαρμογές! Η έκδοση WiFi + 3G διατίθεται και με σύνδεση στα προγράμματα Vodafone για να σερφάρεις γρήγορα και οικονομικά.

Από την Παρασκευή, η αλυσίδα Κωτσόβολος διαθέτει το iPad στους πολυάριθμους φίλους της Apple - και όχι μόνο – σε συνδυασμό με την άψογη εξυπηρέτηση του προσωπικού και την αναβαθμισμένη εμπειρία αγορών που προσφέρουν τα μεγάλα και σύγχρονα καταστήματα της. Επιπλέον στον Κωτσόβολο όλοι θα ανακαλύψουν μια μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ και περιφερειακών που θα κάνουν το iPad να … «πετάει»!

Με αφορμή την επίσημη διάθεση του iPad στην Ελληνική αγορά από τα καταστήματα Κωτσόβολος, ο κ. Κώστας Στράτης, Εμπορικός Διευθυντής, Dixons South East Europe, δήλωσε: «Πρόκειται για μια πραγματικά μεγάλη άφιξη στην Ελληνική αγορά. Το iPad ήρθε και στη χώρα μας και στην Κωτσόβολος έχουμε σκοπό να προσφέρουμε στους πελάτες μας την πιο δυνατή εμπειρία. Στα καταστήματα μας η κορυφαία τεχνολογία συνδυάζεται πάντα με την άψογη εξυπηρέτηση και ταυτόχρονα τις μοναδικές και καινοτόμες υπηρεσίες μας. Καλούμε όλους τους καταναλωτές να ζήσουν το iPad μέσα στα καταστήματα Κωτσόβολος.  ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC