Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2011

Νέα διεθνής διάκριση για την Intelen

Ο ελληνικός όμιλος Intelen εξασφάλισε μία νέα διεθνή διάκριση. Το αμερικανικό περιοδικό Red Herring, κατατάσσει τον όμιλο μεταξύ των 100 πλέον καινοτόμων εταιρειών στην Ευρώπη. Οι υποψηφιότητες αξιολογήθηκαν με ποσοτικά και ποιοτικά κριτήρια, όπως οι οικονομικές επιδόσεις, η τεχνολογική καινοτομία, η ποιότητα της διοίκησης, η απόδοση της στρατηγικής και η ενσωμάτωση στη βιομηχανία.

"Η φετινή χρονιά ήταν ιδιαίτερα δύσκολη", δήλωσε ο Alex Vieux, εκδότης και διευθύνων σύμβουλος του Red Herring. "Παρά την παγκόσμια οικονομική κατάσταση, υπήρξαν πολλές σπουδαίες εταιρείες που παρήγαγαν καινοτόμα και εκπληκτικά προϊόντα, γι’ αυτό δυσκολευτήκαμε να επιλέξουμε τους φιναλίστ. Η Intelen είναι μία ελπιδοφόρα εταιρεία και γι’ αυτό αξίζει να βρίσκεται μεταξύ των φιναλίστ", πρόσθεσε.

"Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα κατορθώματα που έχουμε πετύχει ως start-up εταιρεία και μας δίνει τη δύναμη και τη δυναμική να συνεχίσουμε να δημιουργούμε και να καινοτομούμε σε αυτή τη δύσκολη οικονομική περίοδο", δήλωσε ο Βασίλης Νικολόπουλος, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Intelen. "Θα συνεχίσουμε να καινοτομούμε και να δημιουργούμε προηγμένες τεχνολογικές ενεργειακές υπηρεσίες, καθώς και προϊόντα και εφαρμογές για τα κοινωνικά δίκτυα", πρόσθεσε.    

Οι φιναλίστ θα παρουσιάσουν τις νικηφόρες στρατηγικές τους από τις 25 μέχρι τις 27 Μαΐου, στο Παρίσι, όπου θα πραγματοποιηθεί το ευρωπαϊκό συνέδριο του περιοδικού Red Herring.


ΠΗΓΗ: ΕΜΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC