Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2011

H Ricoh κερδίζει τα Best Awards της BERTL

Η Ricoh, ειδική στις λύσεις γραφείου, στις υπηρεσίες διαχείρισης εγγράφων και στην παραγωγική εκτύπωση, αναγνωρίστηκε από το Business Equipment Research and Test Laboratories (BERTL) για την αξία, τις επιδόσεις και την ασφάλεια των εκτυπωτών και των πολυλειτουργικών της (MFP).

Τα ‘BERTL’s Best Fall 2010 Awards’ κρίθηκαν με βάση τα χαρακτηριστικά, τη λειτουργικότητα, την απόδοση και τη συνολική επιχειρηματική αξία ενός προϊόντος ή λογισμικού. Οι νικητές επιλέχθηκαν από ειδικούς αναλυτές, μετά από εμπεριστατωμένη εξέταση.

Η Ricoh διακρίθηκε σε τέσσερις κατηγορίες, κερδίζοντας τα παρακάτω βραβεία:

- Καλύτερη Αξία για Κόστος Έγχρωμου Inkjet Εκτυπωτή - Ricoh GX e5550N


- Καλύτερα Χαρακτηριστικά Ασφάλειας Έγχρωμου εκτυπωτή - Ricoh Aficio SP C431DN


- Καλύτερος Α3 Μονόχρωμος Εκτυπωτής - Ricoh Aficio SP 6330N


 -Καλύτερη Συνολικά Υψηλή Απόδοση Μεγάλου Μονόχρωμου Πολυλειτουργικού - Ricoh Aficio MP 5001 / MP 4001.

"Η λήψη βραβείων σε μια τέτοια ποικιλία κατηγοριών επιδεικνύει το εύρος της εμπειρίας της Ricoh και την ικανότητα να παρέχει ένα ευρύ φάσμα εκτυπωτών κατάλληλους για κάθε μέγεθος ή τύπο γραφείου», δήλωσε ο Bert de Greeff, Manager, Printer Marketing της Ricoh Europe BV.

"Διακρίσεις, όπως είναι τα ‘Best’ awards του BERTL, αναγνωρίζουν τη συνεχή δέσμευση της Ricoh στην πελατοκεντρική καινοτομία, έχοντας ως αποτέλεσμα προϊόντα παγκόσμιας κλάσης τα οποία προσθέτουν πραγματική αξία σε μια επιχείρηση," δήλωσε ο Harald List, Manager, MFP Department της Ricoh Europe BV.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC