Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2011

Τεχνολογίες αιχμής στην εκπαίδευση

Σε συνέχεια της επιτυχημένης διοργάνωσης της διημερίδας “Τεχνολογίες Αιχμής στην ΕκπαιδευτικήΠράξη” που πραγματοποιήθηκε το Νοέμβριο του 2009, η Σύγχρονη Σχολή Σ. Αυγουλέα Λιναρδάτου καλεί για δεύτερο συνεχή τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας να παρακολουθήσουν τις εργασίες και της επόμενης διοργάνωσης η οποία θα λάβει χώρα στις κτιριακές εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων, Ελευθ. Βενιζέλου 112-114, Περιστέρι, Αθήνα, τις ακόλουθες ημέρες και ώρες:


•Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011 και ώρες 09:00-18:30
•Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011 και ώρες 10:00-13.30

Η διημερίδα έχει ως στόχο να προσφέρει στους ανθρώπους, οι οποίοι εμπλέκονται είτε άμεσα είτε έμμεσα με τοχώρο της εκπαίδευσης, την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις εξελίξεις εισαγωγής των Νέων Τεχνολογιών στην εκπαίδευση και τη δυνατότητα να ανταλλάξουν απόψεις και πρακτικές.

Η Σύγχρονη Σχολή Σ. Αυγουλέα-Λιναρδάττου θέτει ως απώτερο στόχο οι γνώσεις και οι εμπειρίες που θα αποκομίσουν οι επισκέπτες, να τους εμπνεύσουν ώστε να αναπροσδιορίσουν το ρόλο τους μέσα σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο εκπαιδευτικό περιβάλλον, να δημιουργήσουν τα κίνητρα για τη δημιουργική αξιοποίηση των Νέων Τεχνολογιών και τελικά να επιτύχουν τη βελτίωση του εκπαιδευτικού τους έργου.

Στη διάθεση των ενδιαφερομένων τίθενται οι χώροι και η υλικοτεχνική υποδομή των Εκπαιδευτηρίων για ένα ολόκληρο διήμερο, στη διάρκεια του οποίου θα πραγματοποιηθούν...

•90 παρουσιάσεις και workshops σε διαδραστικούς πίνακες
•2 κεντρικές ομιλίες

Με τη συμμετοχή...

•55 εκπαιδευτικών από δημόσια και ιδιωτικά σχολεία
•40 φορέων και σχολείων
•30 κορυφαίων εταιρειών Πληροφορικής και δημιουργών Εκπαιδευτικού Λογισμικού
•5 προσκεκλημένων ομιλητών

Η είσοδος είναι ελεύθερη

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής ηλεκτρονικά στη διεύθυνση www.avgoulea.gr, τηλεφωνικά στο2 11.500.2300 ή με φαξ στο 210.57.73.760.

Επιπλέον πληροφορίες μπορεί να αναζητήσει κανείς στην ιστοσελίδα του σχολείου (www.avgoulea.gr)

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC