Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2011

Acer Aspire X3960: "έξυπνο" multitasking και HD ψυχαγωγία

Διευρύνοντας περαιτέρω τα όρια, για να προσφέρει στους χρήστες πλούσιες εμπειρίες, το νέο Acer Aspire X3960 διαχειρίζεται εντυπωσιακά καλά ακόμη και τις πιο απαιτητικές ανάγκες της ψηφιακής ψυχαγωγίας και του home computing.
Με μεγάλες δυνατότητες multitasking ακόμη και στις πιο απαιτητικές εφαρμογές, ο νέος υπολογιστής της Acer συνδυάζει προηγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά και υψηλή απόδοση, με ένα μοντέρνο design, καταλαμβάνοντας μόνο το 1/3 του χώρου σε σχέση με ένα συνηθισμένο PC.

Παρά τον λεπτεπίλεπτο σχεδιασμό του, το Acer Aspire X3960 χαρίζει υψηλή απόδοση και εντυπωσιακή ψυχαγωγία, χάρη στον ισχυρό συνδυασμό του επεξεργαστή Intel Core, 2ης γενιάς με το Intel H67 Express Chipset.

Η οικογένεια επεξεργαστών Intel Core 2ης γενιάς, που βασίζεται στην τεχνολογία Intel Turbo Boost 2.0, ανταποκρίνεται ακόμη και στις πιο απαιτητικές εφαρμογές όπως η επεξεργασία αρχείων multimedia και τα ρεαλιστικά video games, εξασφαλίζοντας παραγωγικότητα και ψυχαγωγία στο maximum. Το Aspire X3960 σας βοηθά να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας απολαμβάνοντας μέγιστη απόδοση και μάλιστα με λιγότερη κατανάλωση ενέργειας.

To chipset Intel H67 Express δίνει υψηλής ποιότητας εικόνα και πλούσια γραφικά για απαράμιλλη ψυχαγωγία Hi-Def και συναρπαστική απόδοση σε video games. Για να απολαύσετε κινηματογραφικές ταινίες υψηλής ευκρίνειας, το Acer Aspire X3960 μπορεί να εξοπλιστεί με Blu-ray Disc drive που εξασφαλίζει την αναπαραγωγή του ποιοτικά καλύτερου βίντεο που επιτρέπει μέχρι σήμερα η τεχνολογία. Και εάν θέλετε να απολαύσετε τις αγαπημένες σας ταινίες στη μεγάλη οθόνη, μία έξοδος HDMI σας δίνει δυνατότητα σύνδεσης του PC απευθείας στο home cinema.

To Aspire X3960 διαθέτει μοντέρνα σχεδίαση που εξοικονομεί χώρο και προσφέρει άριστη εργονομία. Οι θύρες σύνδεσης που χρησιμοποιούνται πιο συχνά, όπως οι έξοδοι USB και ήχου, καθώς και ένας αναγνώστης καρτών μνήμης, είναι τοποθετημένες στη μπροστινή πλευρά της συσκευής, ενώ όταν δεν χρησιμοποιούνται προστατεύονται από τη σκόνη και από πιθανές ζημιές με μια καλαίσθητη, διαφανή πόρτα. Το μαύρο περίβλημα προσδίδει μια αίσθηση κομψότητας.

Εξοπλισμένο με μέσα αποθήκευσης χωρητικότητας έως και 2 TB, το Acer Aspire X3960 έχει άφθονο χώρο για τα multimedia αρχεία σας. Επιπλέον, η μνήμη DRR3 που φτάνει μέχρι και τα 16 ΜΒ, εξασφαλίζει καλύτερη ανταπόκριση όλων των υποσυστημάτων για απρόσκοπτο multitasking.
Το Acer Aspire X3950 είναι εφοδιασμένο με το Acer Arcade Deluxe 4.0, την καλύτερη εφαρμογή διαχείρισης της ψηφιακής βιβλιοθήκη σας. Το απλό και όμορφο interface του περιλαμβάνει:

• Arcade Photo: ένα εργαλείο για εύκολη και γρήγορη διαχείριση των εικόνων σας.

• Arcade Videos: δείτε βίντεο και μετατρέψτε τα σε διαφορετικά format ή αποθηκεύστε τα on-line.

• Arcade Music: ο πυρήνας αποθήκευσης και αναπαραγωγής όλων των αρχείων της μουσικής σας.

Το Aspire X3960 είναι ένα ιδανικό εργαλείο, που διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό για να ικανοποιήσει τις ανάγκες τόσο των multimedia home-users και των fans της οικιακής ψυχαγωγίας, όσο και ανάγκες επαγγελματικής χρήσης.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC