Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2010

Επανέρχονται τα video games στα νέα Windows

Την επαναφορά της αγοράς των video games για προσωπικούς υπολογιστές στην πρώτη θέση επιθυμεί διακαώς η Microsoft, κάτι στο οποίο θα βοηθήσει ιδιαίτερα η νέα έκδοση του λογισμικού της, τα Windows 8. Όπως παραδέχονται και τα στελέχη της αμερικάνικης εταιρίας, η Microsoft διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην πορεία των παιχνιδιών στα λειτουργικά της συστήματα και μετά τα λάθη που έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια, ετοιμάζονται σημαντικές βελτιώσεις.


Ο Steve Ballmer χαρακτήρισε μάλιστα τα επόμενα Windows ως ένα μεγάλο στοίχημα σχετικά με την επαναφορά της σειράς Games for Windows στο προσκήνιο. Το στοίχημα είναι όντως μεγάλο, καθώς αυτή τη στιγμή υπάρχουν πάρα πολλές υπηρεσίες (με πιο σημαντική τη Steam της Valve), οι οποίες επιτρέπουν την ψηφιακή πώληση τίτλων με ελάχιστα βήματα.


Πηγη:nooz.gr

1 σχόλιο:

Berserk (Greek) είπε...

Με λίγα λόγια θα προσπαθήσουν μαζί με τις βελτιώσεις που θα εντυπωσιάζουν και την καλύτερη συμβατότητα, να κάνουν το νέο λειτουργικό να μην μπορείς να βάλεις αντιγραμένα παιχνίδια. (πειρατικά). Φυσικά αυτό δεν θα το αναφέρουν άμεσα. Το κατά πόσο θα το καταφέρουν, θα το δούμε στην πορεία.

 
SYNC ME @ SYNC