Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2010

Samsung Galaxy: νέος multimedia Player

H Samsung θα παρουσιάσει στην έκθεση CES – η οποία ανοίγει τις πόρτες της στους επισκέπτες στις 6 Ιανουαρίου του νέου έτους – έναν νέο Multimedia Player. Η συσκευή θα ανήκει στην επιτυχημένη σειρά Galaxy και θα βασίζεται στο Android.

Mε αυτόν τον τρόπο η Samsung δηλώνει την πρόθεση της να εντείνει την αντιπαράθεση της με την Apple. To Galaxy S ανταγωνίζεται το iPhone, το Galaxy Tab έρχεται σε κόντρα με το iPad και με το νέο της Player η κορεατική εταιρεία φιλοδοξεί να αποσπάσει μερίδια αγοράς από το iPod touch.

Όπως αναφέρει το blog "Samsung Hub", το οποίο φαίνεται να έχει άμεση ενημέρωση από την Samsung, η συσκευή θα φέρει τον αριθμό μοντέλου YP-GB1 και θα βασίζεται στην αρχιτεκτονική του Galaxy S.
Κατά τα άλλα ο νέος Player θα έχει πάχος σχεδόν ένα εκατοστό (9,9 χιλιοστά) και στην μπροστινή πλευρά του θα διαθέτει μια S-LCD oθόνη 4 ιντσών ανάλυσης 800x480pixels. O ενσωματωμένος επεξεργαστής θα τρέχει στο 1GHz ενώ ως λειτουργικό θα χρησιμοποιείται, σύμφωνα με το Samsung Hub, το Android 2.2 (Froyo).

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής συναντάμε μια κάμερα των 3,2MPixels στην πίσω πλευρά, μια μπροστινή κάμερα για βιντεοσυνομιλίες, WLAN, Bluetooth 3.0, GPS, ένα slot επέκτασης για κάρτες μνήμης MicroSD και μια μπαταρία των 1.200mAh.Επιπλέον ο Galaxy Player θα προσφέρει πλήρη πρόσβαση στο Android Market.
Το πότε και σε ποια τιμή θα τον δούμε στην αγορά θα το μάθουμε πιθανότατα από την ίδια την Samsung στο πλαίσιο της CES 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC