Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2010

Lenovo: notebook σε μέγεθος netbook

H Lenovo ανακοίνωσε το νέο μέλος που ήρθε να προστεθεί στην οικογένεια ThinkPad. Πρόκειται για το ThinkPad Edge, εξοπλισμένο με οθόνη 11,6 ιντσών, το μικρότερο κι ελαφρύτερο φορητό υπολογιστή της κατηγορίας, που δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες των μικρών- μεσαίων επιχειρήσεων.

«Όπως οι μεγάλες επιχειρήσεις, έτσι και οι μικρές έχουν ανάγκη από laptop που συνδυάζουν απόδοση, εφαρμογές και μοναδικό στυλ, σε προσιτή τιμή», αναφέρει ο Dilip Bhatia, Vice President, ThinkPad Marketing, Lenovo. «Αυτός είναι και ο λόγος δημιουργίας του ThinkPad Edge 11 που διατίθεται με τους πιο πρόσφατους επεξεργαστές αλλά και τα 3G & WiMax για γρήγορη συνδεσιμότητα από παντού. Ταυτόχρονα, το νέο ThinkPad Edge περιλαμβάνει έξτρα εφαρμογές, αποκλειστικά για επιχειρήσεις...»

Ελαφρύ αλλά πανίσχυρο
Περίπου στο μέγεθος χαρτόδετου βιβλίου, το ThinkPad Edge 11 έχει βάρος λιγότερο από 1,51 κιλά και πάχος 2,5 εκατοστά, κάτι που το καθιστά ελαφρύτερο ακόμα και από μία τσάντα. Η οθόνη 11,6 ιντσών προσφέρει στους χρήστες άνεση χώρου προκειμένου να δουλέψουν αρχεία office, παρουσιάσεις ή ακόμα να συνδεθούν στην τηλεόραση και να παρακολουθήσουν ταινίες υψηλής ευκρίνειας μέσω της πρόσβασης HDMI.

Παράλληλα, το σύγχρονο στυλ και το πλήρες μέγεθος του πληκτρολογίου συμβάλουν στη διευκόλυνση του χρήστη κατά τη διάρκεια εργασίας του, ενώ πλέον δεν είναι απαραίτητο να αγχώνεται σε περίπτωση που του χυθεί καφές, αφού το πληκτρολόγιο είναι αδιάβροχο.

Το νέο ThinkPad Edge σας επιτρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε έναν Intel Core ή AMD Vision Pro Athlon επεξεργαστή. Οι χρήστες, πλέον, μπορούν να δουλέψουν πάνω από 7 ώρες, όπου επιθυμούν, λόγω της μεγάλης αυτονομίας.

Τέλος είναι εξοπλισμένο με τα Windows 7,τρία USB και αναγνώστη καρτών μνήμης 4 σε 1 , καθιστώντας τη συνδεσιμότητα, τη φόρτιση και την ανάγνωση αρχείων πολύ απλές διαδικασίες.

Το νέο ThinkPad Edge είναι άμεσα διαθέσιμο μέσω των διανομέων της Lenovo σε τρία χρώματα (γυαλιστερό μαύρο, απαλό μαύρο κι έντονο κόκκινο).

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC