Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2010

30 λεπτά δωρεάν κλήσεων δίνει το Skype

Εξαιτίας του blackout της περασμένης εβδομάδας, ο CEO της Skype Tony Bates, υποσχέθηκε 30 λεπτά δωρεάν σε όλους τους χρήστες της υπηρεσίας που είχαν υπόλοιπο χρημάτων στο λογαριασμό τους κατά τη διάρκεια της βλάβης.Ο Bates δεν ανέφερε τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή τη βλάβη, αλλά προσπάθησε να καθησυχάσει το κοινό λέγοντας ότι δεν πρόκειται για επίθεση από hackers.Πλέον, η υπηρεσία επανέρχεται σταδιακά σε πλήρη λειτουργία, αν και υπάρχουν αναφορές για μικροπροβλήματα κατά την πραγματοποίηση ομαδικών κλήσεων.

Όσοι πληροίτε τις προϋποθέσεις και θέλετε να διεκδικήσετε τα 30 δωρεάν λεπτά, θα πρέπει να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Skype και να αποστείλετε email με το ακόλουθο μήνυμα:

"During the blackout I could not make calls using the credit available. I therefore ask you to enter the refund (bonus of thirty minutes of calls) provided by Skype’s CEO, Tony Bates, in an official post in your blog".

Το οποίο σημαίνει στα ελληνικά: Εξαιτίας του μπλακ αουτ δεν μπόρεσα να κάνω τηλεφωνήματα. Για αυτό και σας ζητώ να κάνω χρήση του μπόνους των 30 λεπτών κλήσεων που παρέχει ο CEO της Skype, Tony Bates, όπως αναρτήθηκε στο επίσημο blog.

Πηγη:cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC