Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2010

Νέα οθόνη VISEO 191 LED από την Packard Bell

Η ολοκαίνουρια Packard Bell Viseo 191 LED επιδεικνύει τέλεια το απαράμιλλο στιλ της “PB”. Με τέλεια ισορροπία μεταξύ σχεδιασμού και χαρακτηριστικών αλλά και προσιτή οικονομικά, διαθέτει εξαιρετικά λεπτό περίγραμμα που ξεχωρίζει, επιβεβαιώνοντας τη μεγάλη κλίση της εταιρείας, στη δημιουργία κομψών στοιχείων που ταιριάζουν σε κάθε είδος διακόσμησης και σε κάθε χώρο, ενώ αναμφισβήτητα τραβούν την προσοχή.

Το εξαιρετικά λεπτό πάχος μόλις 18mm της Packard Bell Viseo 191 LED, μαζί με τις στρογγυλεμένες άκρες και το γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα, πραγματικά καθιστούν αυτήν την οθόνη ένα κομμάτι σύγχρονης κομψότητας. Το γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα προσδίδει το δικό του ιδιαίτερο στίγμα σε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού ή του στούντιο και εναρμονίζεται τέλεια με τα notebook, τα netbook και τους επιτραπέζιους υπολογιστές της Packard Bell, για ένα απαράμιλλο στιλ “PB”, που περιλαμβάνει τα πάντα.

Με ευρεία οθόνη 18.5” με οπίσθιο φωτισμό LED, 410 (H) x 230 (W) mm, έχει την ικανότητα να προσαρμόζεται τέλεια σε κάθε χώρο και χρήση.

Με εξαιρετικές επιδόσεις πολυμέσων, η νέα Packard Bell Viseo 191 LED διατίθεται επίσης με στερεοφωνικά ηχεία1 για μια ακουστική εμπειρία surrounding.

Η αναλογία διαστάσεων ευρείας οθόνης είναι 16:9 και παρέχεται με εξελιγμένο λόγο δυναμικής αντίθεσης 12.000.000:1 για εικόνα μεγαλύτερης ευκρίνειας. Ο γρήγορος χρόνος απόκρισης των 5-ms προσφέρει λειτουργία χωρίς τρεμόπαιγμα για μια άνευ προηγουμένου εμπειρία εικόνας.

Ιδανική για παιχνίδια, ταινίες αλλά και κάθε multimedia απόλαυση, η Packard Bell Viseo 191 LED έχει τη δυνατότητα αξεπέραστης ψηφιακής DVI συνδεσιμότητας χάρη στην είσοδο DVI2 με υποστήριξη HDCP, για συσκευές αναπαραγωγής DVD και άλλες εξωτερικές συσκευές, επιπλέον της εισόδου VGA που παρέχεται συνήθως.

Φιλική προς το περιβάλλον
Η οθόνη Packard Bell Viseo 191 LED είναι φιλική προς το περιβάλλον. Χωρίς υδράργυρο και συμβατές με το ENERGY STAR 5.0, οι οθόνες Packard Bell χρησιμοποιούν λιγότερη ενέργεια (έως 68%), βοηθώντας το περιβάλλον ενώ εσείς εξοικονομείτε χρήματα.

Η Packard Bell Viseo 191 LED Stereo θα διατίθεται στις ευρωπαϊκές αγορές από το Δεκέμβριο του 2010.Η διαθεσιμότητα και οι τιμές θα διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC