Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2010

Φέτος θα δούμε, τελικά, netbook με το Chrome OS

Η κατάσταση με το Chrome OS φαίνεται να ξεκαθαρίζει. Το πρώτο Chrome OS netbook θα εμφανιστεί φέτος, όπως αναφέρουν οι New York Times επικαλούμενοι πληροφόρηση από την ίδια την Google. Κάτι που επιβεβαιώνει και το engadget το οποίο φαίνεται να γνωρίζει περισσότερα πράγματα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα των New York Times:” Η Google μας είπε ότι μέχρι το τέλος του έτους θα παρουσιάσει ένα netbook με το Chrome OS. Δε θέλησε να αποκαλύψει περισσότερα στοιχεία, αλλά υποθέτουμε ότι όπως στο smartphone Nexus η ανάπτυξη και παραγωγή του θα γίνει από ένα άλλο κατασκευαστή και θα κυκλοφορήσει στην αγορά ως προϊόν της Google”.

To endadget, ένα από τα πιο δημοφιλή blogs για gadgets, φαίνεται να γνωρίζει πολλά περισσότερα πράγματα. Όπως αναφέρει επικαλούμενο έγκυρες πηγές, η Google έχει στα σκαριά ένα netbook με το Chrome OS το οποίο θα απευθύνεται κυρίως σε developers ενώ από το επόμενο έτος θα δούμε στην αγορά μια ευρύτερα παλέτα netbooks με το Chrome OS από άλλους κατασκευαστές.

Το Digitimes έρχεται να συμπληρώσει ότι η Iventec έχει λάβει εντολή από την Google για την παραγωγή netbooks βασισμένων σε αρχιτεκτονική ARM. Αυτό θα παραχθεί αρχικά σε περιορισμένες ποσότητες, από 60.000 έως 70.000 τεμάχια .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC