Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2010

Η Epson στα γήπεδα με την Manchester United

H Epson σύναψε διεθνή χορηγική συμφωνία με έναν από τους διασημότερους ποδοσφαιρικούς συλλόγους παγκοσμίως, τη Manchester United. Συγκεκριμένα, η Epson αποτελεί τον Επίσημο Συνεργάτη Εξοπλισμού Γραφείου (Official Office Equipment Partner) της Manchester United.

Η συμφωνία, που έχει άμεση ισχύ, προβλέπει την παροχή εξοπλισμού στη Manchester United για την κάλυψη των αναγκών του Old Trafford με προϊόντα Epson, που αποτελεί ηγέτιδα εταιρείας κατασκευής εκτυπωτών, προβολέων και σαρωτών παγκοσμίως.

Η συνεργασία ανακοινώθηκε επίσημα στο Old Trafford την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου και κατά την αναμέτρηση με τη Blackburn Rovers που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Νοεμβρίου ενημερώθηκαν και οι παρευρισκόμενοι φίλαθλοι. Στη σχετική εκδήλωση παρευρέθηκαν ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Manchester United, Sir Alex Ferguson, o Πρόεδρος του Συλλόγου David Gill και όλοι οι βασικοί παίκτες της ομάδας.

Κατά την ομιλία του στην εκδήλωση, ο Global President της Epson, κ. Minoru Usui, ανέφερε μεταξύ άλλων: “Η συνεργασία με τη Manchester United συσχετίζει την Epson με ένα πολύ δυνατό και αναγνωρίσιμο όνομα, ενισχύοντας την επαφή με τους πελάτες μας παγκοσμίως. Και τα δύο ονόματα έχουν διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στην καινοτομία και πάντα δεσμεύονται να θέτουν τον πήχη ψηλά. Το όραμά μας να ενθουσιάζουμε και να εμπνέουμε τους πελάτες μας αντανακλάται στην επιτυχία της Manchester United αλλά και στις μοναδικές τεχνολογίες εκτυπωτών και προβολέων της Epson.”

Η Epson εκτιμά ότι με αυτή τη συνεργασία θα ενισχύσει την εικόνα της στους πελάτες της και θα συσχετιστεί με το «πάθος» τους, το ποδόσφαιρο. Επιπλέον, η Epson σε συνεργασία με την Manchester United, που διαθέτει σημαντικά προγράμματα ενίσχυσης της τοπικής κοινότητας, μπορεί να προσφέρει στις κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιείται μένοντας πιστή στη δέσμευσή της.

Ο Πρόεδρος της Manchester United, David Gill, σχολίασε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία με την Epson που ξεκινά άμεσα και προσβλέπουμε με τις σωστές υποστηρικτικές ενέργειες να βοηθήσει και τις δυο πλευρές στην ενίσχυση των επιχειρηματικών μας στόχων. Η Epson αποτελεί ένα εξαιρετικό διεθνές brand, που ταιριάζει απόλυτα με τους υπάρχοντες συνεργάτες μας.”

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC