Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2010

Χριστουγεννιάτικο πάρτι στην Ελλάδα από τις CAPCOM & TECMO

Οι LE CIEL (Japanese Music & Cosplay Events) σε συνεργασία με την εταιρεία CD MEDIA S.A. και το Videogames site authority.gr παρουσιάζουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα το SURVIVAL HORROR CHRISTMAS COSPLAY PARTY την Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου (ώρα 22.00), με την επίσημη έγκριση και υποστήριξη των ιαπωνικών εταιρειών CAPCOM και TECMO KOEI.

Η CAPCOM, διάσημη για την σειρά παιχνιδιών Resident Evil αλλά και η TECMO KOEI, επίσης γνωστή στους φίλους του horror για τα ασύλληπτα PROJECT ZERO (FATAL FRAME) παιχνίδια, δίνουν το παρών σε ένα ξέφρενο και εορταστικό horror πάρτι λίγο πριν τα Χριστούγεννα, διακοσμώντας ανάλογα το γνώριμο Skullbar και προσφέροντας ακόμα περισσότερες εκπλήξεις στον κόσμο των LE CIEL.

Κάντε cosplay τους αγαπημένους σας χαρακτήρες από Resident Evil & Project Zero, αλλά και οποιοδήποτε άλλο horror video game, movie, manga & anime που αγαπάτε και κερδίστε (με το γνωστό τρόπο της ψηφοφορίας από εσάς τους ίδιους στο Death Note) μοναδικά δώρα, προσφορά των CAPCOM & TECMO KOEI (αποκλειστική διανομή από CD MEDIA S.A.)!

Στα decks όπως πάντα, ο [room302] & o Larva, έτοιμοι να σας διασκεδάσουν με τα αγαπημένα σας Videogame, Anime & J-Drama themes, αλλά και J-Rock & J-Pop τραγούδια.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC