Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2010

H Vodafone παρουσίασε το Unlimited Welcome Tones

Η Vodafone, φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα και αποκλειστικά την υπηρεσία «Unlimited Welcome Tones», προσφέροντας απεριόριστα Welcome Tones σε νέους και υφιστάμενους συνδρομητές. Συγκεκριμένα, όλοι οι πελάτες της εταιρίας θα μπορούν να κατεβάσουν στο κινητό τους απεριόριστους ήχους για να ορίζουν εκείνοι τι θα ακούν αυτοί που τους καλούν.

Οι συνδρομητές της υπηρεσίας «Unlimited Welcome Tones», μέσα από τον ευρύ μουσικό κατάλογο της Vodafone, που περιλαμβάνει μεγάλες επιτυχίες Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, έχουν τη δυνατότητα: να κατεβάζουν απεριόριστα Welcome Tones στο κινητό τους μόνο με €0,75/εβδομάδα, να κάνουν δώρο στα αγαπημένα τους πρόσωπα απεριόριστα Welcome Tones και να ορίζουν ποιο Welcome Tone θα ακούει κάθε επαφή ή ομάδα επαφών, ακόμη και ανάλογα με την ώρα ή την ημέρα που τους καλεί.

Η ενεργοποίηση της νέας υπηρεσίας πραγματοποιείται πολύ εύκολα μέσω της μουσικής φωνητικής πύλης 1444 του Vodafone live!/My Web καθώς και μέσα από το www.vodafone.gr, όπου και παρέχονται περισσότερες πληροφορίες.

From nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC