Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2010

Deathspank: Thongs of Virtue Review

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί γιατί κάποιοι κάνουν ανούσια πράγματα απλά για να τα κάνουν; Το ίδιο κι εγώ. Ελάχιστο καιρό μετά την κυκλοφορία του πολύ καλού Deathspank, από το πουθενά βγαίνει η συνέχειά του ονόματι Thongs of Virtue. Ρε μήπως ο τίτλος είναι episodic και δεν το ‘χω πάρει χαμπάρι;Το Thongs of Virtue λοιπόν έρχεται μετά το τέλος του πρώτου παιχνιδιού για να δώσει στον Deathspank (αυτό το καμάρι που λέγαμε τις προάλλες με όλα τα “καλά” μαζεμένα) μία νέα αποστολή. Να καταστρέψει τα Thongs of Virtue, που τα έδωσε σε έξι ανθρώπους που κατέχουν την δύναμη να ξαναχτίσουν τον κόσμο όπως ήταν παλιά. Το δυνατότερο όλων το φοράει ο Deathspank. Αν δεν καταλάβατε ακόμα, μιλάμε για μια παρωδία του Lord of the Rings με τα δαχτυλίδια να δίνουν την θέση τους σε τάνγκα βρακάκια, τον Deathspank στη θέση του Frodo και αντί για την Middle Earth, το παιχνίδι μας βάζει σε νέα περιβάλλοντα Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, με μια δόση πειρατών και μια πρέζα φουτουρισμό.
Κοτόπουλα Bιετκόνγκ. Έζησα να το δώ κι αυτό...
Το gameplay παραμένει ίδιο και απαράλλαχτο. Δεν έχει αλλάξει τίποτα από το προηγούμενο παιχνίδι και πως θα μπορούσε άλλωστε, όταν το sequel βγαίνει τόσο σύντομα. Δεν μπήκαν καν στον κόπο να αλλάξουν λιγάκι εμφανισιακά τα μενού ώστε να ταιριάζουν στο νέο σκηνικό. Ότι κάνατε στο πρώτο Deathspank, το κάνετε κι εδώ. Η διαφορά είναι ότι πλέον έχετε πυροβόλα όπλα όπως καραμπίνες και ρουκετοβόλα (που λειτουργούν ακριβώς όπως το τόξο στο original) και τα γραφικά και οι τοποθεσίες του παιχνιδιού έχουν αλλάξει, χωρίς όμως να έχει να επιδείξει κάτι που είναι ξένο σε σχέση με το στιλ του. Επιστρέφει επίσης και το 2 player co-op για όσους θέλουν ένα χεράκι βοηθείας στις δύσκολες στιγμές.
Προσοχή, κάνει τζιζ!
Αν θα έπρεπε να πούμε κάτι πιο αρνητικό, εκτός του ότι είναι ακριβώς το ίδιο παιχνίδι με το προηγούμενο, είναι ότι μερικές αποστολές δεν είναι και πολύ καλά σχεδιασμένες με αποτέλεσμα να καταλήξετε με μια τεράστια λίστα ανολοκλήρωτων αποστολών. Από εκεί και πέρα, πραγματικά παιδιά δεν υπάρχει κάτι άλλο να γράψω. Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν που λέει και το τραγούδι. Αν σας άρεσε το πρώτο, τότε αξίζει να ασχοληθείτε με το Deathspank: Thongs of Virtue, αφού είναι η συνέχεια της ιστορίας. Ουσιαστικά είναι stand-alone expansion…

Πηγη:game20.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC