Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2010

Η Thenamaris ψηφίζει Xerox

Η Xerox Hellas ανέλαβε και υλοποιεί την ψηφιοποίηση του αρχείου των πλοίων μιας εκ των κορυφαίων εταιρίας διαχείρισης πλοίων, της Thenamaris. Το προς ψηφιοποίηση αρχείο, το οποίο αποτελείται από τεχνικά εγχειρίδια, σχέδια, πιστοποιήσεις κ.α., είναι άμεσα προσβάσιμο και ανακτήσιμο είτε από το προσωπικό στα πλοία είτε από το προσωπικό της Thenamaris στις κεντρικές υπηρεσίες ταυτόχρονα.


Με την ψηφιοποίηση, όλη η πληροφορία είναι διαθέσιμη ηλεκτρονικά από οποιονδήποτε σταθμό εργασίας και ανάλογα με τα δικαιώματα πρόσβασης του κάθε χρήστη. Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγεται η πρόσβαση για εύρεση πληροφορίας στο φυσικό αρχείο, η οποία όχι μόνο απαιτεί περισσότερο χρόνο αλλά και φθείρει το πρωτότυπο υλικό.

Η Xerox Hellas διεξάγοντας μια μεθοδευμένη έρευνα καταγραφής της υφιστάμενης κατάστασης για τη διαχείριση του αρχείου, καθώς και των αναγκών του προσωπικού της Thenamaris, σχεδίασε τη γραμμή ψηφιοποίησης με σκοπό την παροχή υπηρεσιών που περιλαμβάνουν αρχικά την ψηφιοποίηση των εγγράφων, στη συνέχεια την επεξεργασία τους αξιοποιώντας λογισμικά οπτικής αναγνώρισης και, τέλος, τη διασύνδεση των αρχείων με ηλεκτρονικό ευρετήριο, με σκοπό την άμεση πρόσβαση στο σωστό έγγραφο και στη σωστή πληροφορία μέσα σε αυτό.

Η προσφερόμενη υπηρεσία παρέχεται στις εγκαταστάσεις της Xerox Hellas, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο για τη διασφάλιση τόσο του πρωτότυπου υλικού όσο και των τελικών παραδοτέων αρχείων. Η γραμμή ψηφιοποίησης είναι ευέλικτη και προσαρμόσιμη στις διαφορετικές ανάγκες για κάθε πλοίο διατηρώντας αναλλοίωτα τα συμφωνημένα ποιοτικά κριτήρια.

Μέχρι σήμερα έχει ήδη ψηφιοποιηθεί το αρχείο 15 πλοίων. Οι υπηρεσίες ψηφιοποίησης προσφέρονται στη Thenamaris με το μοντέλο της ενιαίας χρέωσης ανά αρχείο πλοίου – χωρίς εξαιρέσεις ή επιπλέον χρεώσεις – καλύπτοντας την ανάγκη της εταιρίας για συνεχή έλεγχο της επένδυσης και σωστό προγραμματισμό ανάθεσης αρχείου προς ψηφιοποίηση.


ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC