Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2010

Tαξιδιωτική συμμαχία Yahoo με Expedia

Oι Yahoo! και Expedia ανακοίνωσαν τη συμφωνία συνεργασίας τους, μέσω της οποίας η Expedia θα υποστηρίξει το μηχανισμό ταξιδιωτικών κρατήσεων στα ταξιδιωτικά sites της Yahoo! σε όλη την Ευρώπη (Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία και Ισπανία).


Αυτό σημαίνει ότι οι καταναλωτές μπορούν να προγραμματίσουν τα ταξίδια τους μέσω των ταξιδιωτικών σελίδων της Yahoo! και να έχουν πρόσβαση στα περισσότερα από 127.000 ξενοδοχεία και στις 450 αεροπορικές εταιρείες, που συνεργάζονται με την Εxpedia.

Για τα ξενοδοχεία τα οποία ήδη συνεργάζονται με την Expedia, η εν λόγω συμφωνία θα έχει ως αποτέλεσμα ακόμα μεγαλύτερη προβολή και πρόσβαση σε νέες ομάδες καταναλωτών, οι οποίοι επιλέγουν να οργανώσουν τα ταξίδια τους στην Ευρώπη, μέσα από τις σελίδες της Yahoo!.

Για πρώτη φορά, οι χρήστες της Yahoo! Travel θα είναι σε θέση να βλέπουν προσφορές για ξενοδοχεία, αεροπορικές πτήσεις, καθώς και ενοικιάσεις αυτοκινήτων χρησιμοποιώντας το “e-packaging”, τη δυναμική τεχνολογική αναζήτηση της Expedia.

Μιλώντας γι’ αυτή τη συνεργασία, ο Mark Rabe, MD και VP, Sales της Yahoo! Αγγλίας & Ιρλανδίας, δήλωσε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι με τη συνεργασία μας με την Expedia. Η Ταξιδιωτική Ιστοσελίδα της Yahoo! είναι ήδη δημοφιλής στους καταναλωτές και η συνεργασία αυτή βοηθάει να υποστηρίξουμε ακόμα πιο λειτουργικά, τον κάθε επισκέπτη. Κατά κύριο λόγο, αυτό υποστηρίζει και τη φιλοδοξία της Yahoo!- να γίνει το κέντρο της ζωής των χρηστών στο Διαδίκτυο.”

Ο Alex Gisbert, Διευθυντής, Online Partner Marketing της Expedia στην Ευρώπη, μιλώντας για την εν λόγω συμφωνία δήλωσε: “Η μοναδική ικανότητα της Yahoo! να εμπνέει τους ταξιδιώτες της, σε συνδυασμό με τα κορυφαία ταξιδιωτικά πακέτα του ηλεκτρονικού μηχανισμού κρατήσεων της Expedia, θα προσφέρουν στους ταξιδιώτες ένα μοναδικό τρόπο, για να προγραμματίσουν το επόμενο ταξίδι τους. Πιστεύουμε ότι η λειτουργικότητα την οποία διαθέτει η Expedia, σε συνδυασμό με την ποιότητα των υπηρεσιών της Yahoo! θα προσφέρουν τεράστια οφέλη στους χρήστες της Yahoo! και θα επιτρέψουν σε ακόμα περισσότερους χρήστες να επωφεληθούν από τις επιλογές των προσφορών της Expedia.”

Το κοινής ονομασίας, εργαλείο αναζήτησης είναι διαθέσιμο από δω και στο εξής στη διεύθυνση uk.travel.yahoo.com

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC