Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2010

Η Oracle ανακοινώνει το "Exalogic Elastic Cloud"

Στο πλαίσιο της Oracle OpenWorld 2010, ο Larry Ellison, Chief Executive Officer της εταιρείας, ανακοίνωσε το πρώτο παγκοσμίως σύστημα ενσωματωμένου middleware με την ονομασία Exalogic Elastic Cloud.

Αυτό είναι ένα σύστημα που συνδυαζει hardware και software ενώ έχει σχεδιαστεί, δοκιμαστεί και ρυθμιστεί από την Oracle ώστε να εκτελεί εφαρμογές, Java και άλλες, με εξαιρετική απόδοση. Το σύστημα παρέχει μια ολοκληρωμένη υποδομή εφαρμογών cloud, ενοποιώντας τη μέγιστη δυνατή γκάμα τύπων εφαρμογών Java και μη και φόρτων εργασίας, καλύπτοντας ταυτόχρονα τις μεγαλύτερες απαιτήσεις περί επιπέδου υπηρεσιών.

Tο Oracle Exalogic Elastic Cloud συνδυάζει κορυφαίους επεξεργαστές x86 τεχνολογίας 64 bit, κάρτα διασύνδεσης fabric I/O βασισμένη στην τεχνολογία InfiniBand, καθώς και δίσκους SSD, με τον Oracle WebLogic Server, άλλα προϊόντα middleware Java enterprise από την Oracle και τη δυνατότητα επιλογής λειτουργικού συστήματος (Oracle Solaris ή Oracle Linux).

Το Oracle Exalogic Elastic Cloud σχεδιάστηκε για υλοποιήσεις μεγάλης κλίμακας σε συστήματα κρίσιμης σημασίας και παρέχει την υποδομή για εφαρμογές επιπέδου enterprise που λειτουργούν είτε με αρχιτεκτονική multi-tenancy ή cloud.

Μπορεί να υποστηρίξει χιλιάδες εφαρμογές με διαφορετικές απαιτήσεις ασφάλειας, αξιοπιστίας και απόδοσης, πράγμα που το καθιστά συστηνόμενη πλατφόρμα για την ενοποίηση των κέντρων δεδομένων ολόκληρου του οργανισμού.

Ο Larry Ellison, CEO της Oracle, δήλωσε: «Το Oracle Exalogic Elastic Cloud είναι ένα πλήρες σύστημα με servers, δίκτυο, πόρους αποθήκευσης, VM, λειτουργικό και middleware, που έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν μαζί. Αυτό εξασφαλίζει εντυπωσιακά αποτελέσματα, όπως την καλύτερη δυνατή απόδοση για εφαρμογές Java, προσαρμόσιμη κατ' απαίτηση χωρητικότητα και πλήρη ανοχή σφαλμάτων για το σύστημα.»

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC