Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010

O Κωτσόβολος παίζει τη μπάλα στα… δάχτυλα

Η αλυσίδα Κωτσόβολος γιορτάζει την άφιξη της νέας έκδοσης του δημοφιλέστερου ποδοσφαιρικού παιχνιδιού στην Ελλάδα, του Pro Evolution Soccer 2011. Την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου κυκλοφορεί το PES 2011 σε όλη την Ελλάδα και ο Κωτσόβολος γιορτάζει το μεγάλο γεγονός του gaming σε μια εκδήλωση γεμάτη μπάλα.


Μεταξύ 18.00 και 20.00 στο κατάστημα Κωτσόβολος στο The Mall Athens οι πρώτοι 200 τυχεροί που θα αποκτήσουν το παιχνίδι για το Playstation 3 θα πάρουν μοναδικά ποδοσφαιρικά δώρα ενώ θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν γνωστούς ποδοσφαιριστές από κοντά, ζητώντας τους αυτόγραφα.

Εκεί θα βρίσκεται και ο γνωστός σπορτκάστερ και σχολιαστής του PES 2011 Γιώργος Θαναηλάκης μαζί με τον δημοσιογράφο Σωτήρη Κωσταβάρα για μια μοναδική ζωντανή ραδιοφωνική εκπομπή που θα μεταδοθεί από τον Νova Sport FM 94,6.

Με αφορμή την εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί δωρεά κονσολών και παιχνιδιών σε δύο μη Κυβερνητικές Οργανώσεις προστασίας παιδιών.

H σειρά Pro Evolution Soccer είναι μια από τις αγαπητές σειρές παιχνιδιών εξομοίωσης ποδοσφαίρου. Η έκδοση 2011 ενσωματώνει πολλά νέα χαρακτηριστικά που αναβαθμίζουν τον τρόπο παιχνιδιού. Επιπλέον, φέτος, για πρώτη φορά στο Pro Evolution Soccer, θα υπάρχει και ελληνικός σχολιασμός από τους Χρήστο Σωτηρακόπουλο και Γιώργο Θαναηλάκη.

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου PES 2011 Ο κ. Γιάννης Βασιλάκος, εμπορικός διευθυντής στις κατηγορίες computing, gaming, essentials της Κωτσόβολος, δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι που το Pro Evolution Soccer επιστρέφει στα καταστήματά μας δυνατότερο από ποτέ. Οι καταναλωτές μπορούν να βρουν το νέο τίτλο από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του στον Κωτσόβολο και να πάρουν απίθανα δώρα ενώ στο κατάστημά μας στο The Mall Athens θα έχουμε στήσει μια ποδοσφαιρική γιορτή! Στην αλυσίδα μας μοιραζόμαστε το πάθος και την αγωνία του ποδοσφαίρου με τους έλληνες gamers και περιμένουμε όλους τους καταναλωτές για να το ζήσουν από κοντά».

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC