Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010

Medal of Honor multiplayer: ξεκίνησε η open beta

Το multiplayer τμήμα  του Medal of Honor είναι γεγονός. Μετά το τέλος της closed beta - κατά την οποία έγιναν αρκετές  διορθώσεις και αλλαγές - η EA ανακοίνωσε την έναρξη της open beta για όλους τους χρήστες και για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Η εγγραφή γίνεται μέσω του επίσημου site (http://www.medalofhonor.com/pcopenbeta) του παιχνιδιού ενώ η δοκιμαστική περίοδος θα διαρκέσει έως τις 7 Οκτωβρίου, για μερικές τελευταίες "πινελιές" πριν την κυκλοφορία του παιχνιδιού, η οποία θα λάβει χώρα στις 15 Οκτωβρίου στην Ευρώπη (12 Οκτωβρίου στην Αμερική).

Δύο νέοι χάρτες (Kunar Base και Shahikot Mountains) και δύο multiplayer modes (Sector Control και Combat Mission) θα είναι διαθέσιμα σε όλους όσους συμμετάσχουν στην open beta, ενώ οι αντίπαλες ομάδες θα μπορούν να έχουν έως και δώδεκα παίκτες η κάθε μια.

Αξίζει να αναφερθεί ότι είναι πρώτη φορά στην εντεκαετή ιστορία του MoH πού το παιχνίδι ξεφεύγει από την περίοδο του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και μεταφέρεται στο Αφγανιστάν, με σύγχρονο εξοπλισμό και υπαρκτές τοποθεσίες.

Όσο για την closed beta περίοδο, αποδείχθηκε σημαντική, καθώς έγιναν ουκ ολίγες αλλαγές στο παιχνίδι. Μεταξύ αυτών  ο τρόπος  συλλογής όπλων και πυρομαχικών από τους νεκρούς εχθρούς, τα hit detection mechanics (ακρίβεια της προσβολής των βλημάτων), τα support actions που απέκτησαν μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας και το unlock tree που επεκτάθηκε και έγινε πιο ισορροπημένο. Τέλος τα γραφικά υπέστησαν σημαντική αναβάθμιση.
 
ΠΗΓΗ:pcmaster

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC