Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010

Lenovo: νέα ThinkPads στις 11,6"

H Lenovo θα διευρύνει τα μοντέλα 13 και 15" της σειράς ThinkPad Edge με νέα οικονομικά και αρκετά ελκυστικά μοντέλα στις 11,6". Ο λόγος για τα ThinkPad Edge 11 laptops, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, με τις τιμές του να ξεκινάνε από τα 450 δολάρια (για το μοντέλο με επεξεργαστή της AMD) και από τα 550 δολάρια (για το Intel μοντέλο). Τα νέα ThinkPads έχουν φυσικά ενδιαφέρουν και για τους home users.


Tα λεπτομερή τεχνικά χαρακτηριστικά όπως και οι τιμές των νέων μοντέλων δεν είναι ακόμα γνωστά, ωστόσο η Lenovo θα διαθέτει το ThinkPad Edge 11 είτε με επεξεργαστή της AMD (μονοπύρηνο ή διπυρηνο) είτε με επεξεργαστή της Ιntel (μεταξύ αυτών και ο Ultra Low Voltage Core i3 στα 1,33 GHz).

Η οθόνη λειτουργεί σε ανάλυση 1.366x768pixels, ενώ το notebook έχει πάχος λιγότερο από 3 εκατοστά και ζυγίζει κατά τι περισσότερο από 1,5 κιλά. Διατίθεται σε μαύρο ή κόκκινο κάλυμμα οθόνης, ενώ εκτός από ένα touchpad θα διαθέτει και ένα κόκκινο ThinkPad TrackPoint, "φυτεμένο" μέσα στο πληκτρολόγιο. Τρεις θύρες USB, μια HDMI, μια VGA, Ethernet και audio θύρα συμπληρώνουν τον εξοπλισμό του.

ΠΗΓΗ: Engagdet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC