Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2010

Προ των πυλών το IT Pro | Dev Connections 2010

Σε συνεργασία με το autoexec.gr, το dotNETZone.gr διοργανώνει το IT Pro | Dev Connections 2010, το οποίο θα λάβει χώρα στις 27 & 28 Νοεμβρίου 2010, στο ΕΚΕΤΕ (Εκπαιδευτικό Κέντρο Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος) στη Γλυφάδα. Δύο ημέρες, τέσσερα παράλληλα tracks, γεμάτα με 29 ομιλίες από 30 ομιλητές.

Το μενού έχει απ’ όλα: Training Sessions, παρουσιάσεις και Workshops.

Πρόκειται για μια εκδήλωση με καθαρά τεχνικό προσανατολισμό - για αυτό αφήστε το κοστούμι και τη γραβάτα ...σπίτι. Οι διοργανωτές θα μιλήσουν για Entity Framework, Windows Phone 7, Architecture, SQL Server, Silverlight, ASP.NET MVC, Azure και πολλά άλλα θέματα.

Ο σκοπός, όμως, του IT Pro | Dev Connections δεν είναι μόνο εκπαιδευτικός. Το event έχει τη φιλοδοξία να αποτελέσει μια ετήσια αφορμή για να βρίσκονται όλοι οι developers που ασχολούνται με τεχνολογίες Microsoft και να συζητάνε από κοντά οτιδήποτε τους απασχολεί.

Γι αυτό και υπάρχει μέριμνα για να υπάρχει αρκετός χρόνος για social networking, ώστε να συζητηθεί από πρώτο χέρι για το που κινείται η αγορά, τι ευκαιρίες παρουσιάζονται και πως θα αντιμετωπιστούν οι δύσκολοι καιροί που περνάμε.

Η συμμετοχή στο event κοστίζει 135€ στο πλαίσιο μιας προσφοράς που ισχύει για περιορισμένο χρόνο. Όσοι δηλώσουν συμμετοχή κάνοντας χρήση αυτής της προσφοράς, θα συμμετάσχουν αυτομάτως στην κλήρωση δύο MSDN Ultimate Subscriptions, αξίας 12500€ η κάθε μία.

ΠΗΓΗ: dotNETZone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC