Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010

Τα νέα iPod έφτασαν στο iStorm

Το iStorm, το πρώτο κατάστημα που λειτουργεί στο κέντρο της Αθήνας αποκλειστικά με προϊόντα Apple, υποδέχεται σήμερα τα ολοκαίνουρια iPod.

Το νέο iPod nano, με το τετράγωνο σχήμα, χρωματιστό και αστραφτερό, σχεδόν 50% μικρότερο και ελαφρύτερο από το προηγούμενο μοντέλο, με clip για να «φοριέται» εύκολα με όλα και μια οθόνη πολλαπλής αφής, μαγνητίζει τα βλέμματα και κερδίζει τις εντυπώσεις.

Το νέο iPod shuffle, το πιο οικονομικό iPod, επίσης τετράγωνο και με clip, διαθέτει επιπλέον πλήκτρα με την πρωτοποριακή τεχνολογία VoiceOver, χάρη στην οποία οι χρήστες μπορούν να περιηγούνται στα Playlist χωρίς να βλέπουν ή ακόμα και να ενημερώνονται για το τραγούδι που ακούν εκείνη τη στιγμή. Με ακόμα καλύτερη μπαταρία, το iPod shuffle υπόσχεται έως και 15 ώρες συνεχή ακρόαση.

Το νέο iPod touch διαθέτει σημσντικά χαρακτηριστικά, όπως τη νέα οθόνη Retina, που υπόσχεται μοναδική ευκρίνεια εικόνας, δύο κάμερες, στο εμπρός και πίσω μέρος της συσκευής, τη λειτουργία Facetime για βιντεοκλήσης με οπτική επαφή και την εγγραφή HD βίντεο.

Επιπλέον, ως φορητή παιχνιδομηχανή, το iPod touch ενισχύεται με το νέο Game Center, χάρη στο οποίο το gaming γίνεται ομαδική διασκέδαση, προσφέροντας περισσότερες από 250.000 εφαρμογές και από 65.000 παιχνίδια. Με μία μόνο φόρτιση, το νέο iPod touch αναπαράγει μουσική έως και για 40 ώρες και βίντεο έως 7 ώρες. Προσφέρεται σε χωρητικότητες των 8GB, 32GB και 64GB.

iStorm
Πλατεία Κολωνακίου, Αθήνα
Τηλεφωνικό Κέντρο: 211 999 7590
www.iStorm.gr

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC