Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010

Εκδήλωση για την παρουσίαση του IE 9 beta

Σε μια press conference που έλαβε χώρα στο Κέντρο Καινοτομίας της Microsoft, παρουσιάστηκε η beta έκδοση του Internet Explorer 9.

Στο πλαίσιο της ελληνικής παρουσίασης του Internet Explorer 9, η κα Κική Καρακατσάνη, Windows Client Marketing Manager της Microsoft Ελλάς, δήλωσε: «Ο Internet Explorer 9 Beta της Microsoft αποτελεί ένα πολύ δυνατό νέο προϊόν που αλλάζει ριζικά την εμπειρία πλοήγησης στο διαδίκτυο. Εισάγοντας πλήθος καινοτομιών και διαθέτοντας ανανεωμένη εμφάνιση, ο νέος browser υπόσχεται να “ξεκλειδώσει” τις αθέατες, έως σήμερα, πτυχές του Διαδικτύου, χαρίζοντας στους χρήστες ανεπανάληπτες εμπειρίες πλοήγησης στον Παγκόσμιο Ιστό.


Η αποκάλυψη της “Ομορφιάς του Διαδικτύου” αποτελεί μεγάλο στοίχημα για εμάς και είμαστε σίγουροι ότι αυτή η νέα έκδοση θα ενθουσιάσει όλους όσους τη χρησιμοποιήσουν».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τα στελέχη της Microsoft Ελλάς, κα Κική Καρακατσάνη, Windows Client Marketing Manager και κ. Patrick Malone, Διευθυντής Τεχνολογίας, παρουσίασαν την beta έκδοση του νέου browser, Internet Explorer 9, εστιάζοντας στα χαρακτηριστικά της και στις νέες δυνατότητες που διαθέτει, προσφέροντας υψηλές ταχύτητες, ενισχυμένη ασφάλεια, βελτιωμένη διαλειτουργικότητα, καθώς και πρωτοποριακά γραφικά, που «ζωντανεύουν» τις ιστοσελίδες.
κ. Patrick Malone, Διευθυντής Τεχνολογίας & κα Κική Καρακατσάνη, Windows Client Marketing Manager της Microsoft Ελλάς
Οι καινοτομίες του νέου browser αναδείχτηκαν μέσα από την παρουσίαση παραδειγμάτων μερικών εκ των πλέον δημοφιλών ιστοσελίδων παγκοσμίως, όπως Facebook και Amazon, καθώς και ελληνικών ιστοσελίδων, όπως in.gr, pathfinder.gr, insomnia.gr, meteo.gr και naftemporiki.gr, οι οποίες έχουν ήδη αξιοποιήσει τις δυνατότητες του Internet Explorer 9, υποσχόμενες σημαντική βελτίωση στις παρεχόμενες online υπηρεσίες τους στους χρήστες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η ανακοίνωση της παγκόσμιας διάθεσης του Internet Explorer 9 Beta πραγματοποιήθηκε από τη Microsoft στις 15 Σεπτεμβρίου στο Σαν Φρανσίσκο των Η.Π.Α, κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης με θέμα «The Beauty of the Web».

Το διεθνές κοινό έχει υποδεχτεί θετικά την ανακοίνωση της νέας έκδοσης του Internet Explorer, καθώς περίπου 2.000.000 χρήστες «κατέβασαν» την beta έκδοση τις δύο πρώτες μέρες της κυκλοφορίας της.

Η Microsoft, σε αυτή την προσπάθεια έχει συμμάχους τις πλέον δημοφιλείς ιστοσελίδες, όπως το Facebook, το Twitter, το Amazon και άλλα. Παράλληλα, ο νέος browser αξιοποιεί πλήρως τη δύναμη των Windows 7 και Windows Vista.

Οι χρήστες μπορούν να «κατεβάσουν» την beta του Internet Explorer 9 από τη διεύθυνση http://www.BeautyoftheWeb.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC