Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2010

Νέα HD BlU-ray από την Pioneer

Η Intersys Α.Ε. (www.intersys.gr), επίσημη αντιπρόσωπος των προϊόντων Pioneer για την ελληνική αγορά, ανακοίνωσε τη διάθεση τριών νέων συστημάτων Home Cinema με Blu-ray Disc Player, με σχεδίαση υψηλής αισθητικής, καλή απόδοση και ευέλικτες δυνατότητες.


Τα συστήματα προσφέρουν υψηλής ποιότητας αναπαραγωγή βίντεο HD 1080p, καθώς και εκτενείς δυνατότητες σύνδεσης - στις οποίες περιλαμβάνονται συσκευές USB, iPod/iPhone, Bluetooth και DLNA - παρέχοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να απολαμβάνουν χωρίς δυσκολία βίντεο, φωτογραφίες και μουσική σε μια ευρεία γκάμα μορφών από διάφορες πηγές.

Το θέμα της ευελιξίας επεκτείνεται επίσης και στη διαμόρφωση του συστήματος: τα δύο συστήματα BD 5.1 καναλιών και το σύστημα 2.1 καναλιών περιλαμβάνουν ένα λεπτό subwoofer “ελεύθερης διάταξης”, καθώς και αρκετές επιλογές ηχείων, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να επιλέξουν το καλύτερο σύστημα για το χώρο τους.

Τα συστήματα διαθέτουν ακρυλικό φινίρισμα έντονης στιλπνότητας. Η ελκυστική τους σχεδίαση αναδεικνύεται από τη χρήση του λευκού φωτισμού της οθόνης και τη μινιμαλιστική διάταξη του εμπρός πάνελ. Στο πάνελ, περιλαμβάνεται ένα περιστροφικό πλήκτρο ελέγχου της έντασης του ήχου το οποίο φωτίζεται περιμετρικά με λευκό φως, ενώ τα υπόλοιπα βασικά χειριστήρια είναι τοποθετημένα στην επάνω πλευρά της συσκευής.

Η εμφάνιση υποστηρίζεται από αντίστοιχη απόδοση. Η αναπαραγωγή των κινηματογραφικών ταινιών αποδίδει τα χρώματα και τις λεπτομέρειες του υλικού HD, ενώ η ανάλυση 1080p με πραγματική ταχύτητα 24 καρέ ανά δευτερόλεπτο συμπληρώνεται από την υποστήριξη HDMI Deep Colour 12-bit.

Επιπλέον, μέσω της υποστήριξης μιας ευρείας γκάμας μορφών ήχου, στις οποίες περιλαμβάνονται οι Dolby TrueHD και DTS-HD Master Audio Essential, οι συσκευές προσφέρουν πραγματικά μοναδική εμπειρία παρακολούθησης.

Η ευελιξία των συστημάτων είναι εμφανής στην πληθώρα των επιλογών συνδεσιμότητας, υποστήριξης μορφών και εγκατάστασης.

Ο κος Δρόσος Δρόσος, Διευθυντής Μάρκετινγκ του Τομέα Καταναλωτικών Προϊόντων της Intersys A.E, δηλώνει: “Η αποθήκευση βίντεο, ήχου και άλλων ψηφιακών αρχείων από τους χρήστες σε μια γκάμα συσκευών, από smart phones έως MP3 player, συσκευές USB και δίσκους Blu-ray αυξάνεται συνεχώς, ενώ επίσης αυξάνεται ο αποθηκευτικός χώρος των δικτύων. 


Με τη διασφάλιση της εύκολης σύνδεσης των συστημάτων Οικιακού Κινηματογράφου στις συσκευές αυτές και της δυνατότητας αναπαραγωγής πληθώρας μορφών, τα συστήματα προσφέρουν ένα ευέλικτο κέντρο ψυχαγωγίας για την απόλαυση υψηλής ποιότητας βίντεο, φωτογραφιών και μουσικής. Τα χαρακτηριστικά αυτά διασφαλίζουν στους καταναλωτές την επιλογή αυτόνομης χρήσης του δυναμικού, εντυπωσιακού συστήματος ή την ιδανική συμπλήρωση του χώρου τους με πιο εξειδικευμένες συσκευές”.

Οι διαθέσιμες θύρες περιλαμβάνουν υποδοχές HDMI για ψηφιακές συνδέσεις σε τηλεοράσεις υψηλής ευκρίνειας, σύνδεση Ethernet για χρήση της υπηρεσίας BD-Live και εύκολη διασύνδεση σε εφαρμογές ή συσκευές αποθήκευσης συμβατές με το πρότυπο DLNA, καθώς και υποδοχές USB και τύπου μίνι-καρφί για φορητές συσκευές αναπαραγωγής μουσικής. Οι συσκευές υποστηρίζουν επίσης την τεχνολογία Bluetooth για ασύρματη συνεχή ροή μουσικής από συσκευές όπως iPhone, MP3 player με Bluetooth ή (φορητούς) υπολογιστές.

Τα συστήματα διαθέτουν πιστοποίηση “Works with iPhone”, υποστηρίζοντας άμεση συμβατότητα με συσκευές iPod και iPhone με τη χρήση μιας ειδικής βάσης (παρέχεται), ενώ προσφέρουν επίσης δυνατότητα αναπαραγωγής βίντεο από iPod. Στις μορφές βίντεο που υποστηρίζονται από συσκευές USB, δίσκους και μέσω DLNA περιλαμβάνονται οι DivX, DivX HD και MKV.

Τα συστήματα υποστηρίζουν όλες τις δημοφιλείς μορφές αρχείων ήχου, όπως WMA, MP3 και AAC, ενώ η λειτουργία εικονικού ήχου surround των συσκευών προσφέρει πλουσιότερη και πιο έντονη ηχητική εμπειρία σε σύγκριση με εκείνη των μικρών συσκευών υποδοχής. Επιπλέον, οι μονάδες προσφέρουν τη δυνατότητα προβολής εικόνων JPEG στην τηλεόραση, π.χ. από συσκευή USB, καθώς και εγγραφής μουσικής από δίσκους CD σε συσκευή USB με ταχύτητα 2x.

Έξυπνη σχεδίαση subwoofer
Τα συστήματα περιλαμβάνουν ένα subwoofer μικρού μεγέθους με κομψή σχεδίαση. Καθώς το woofer είναι τοποθετημένο στο πλάι, το ηχείο δεν χρειάζεται να τοποθετηθεί στην τυπική ανεξάρτητη θέση, αλλά μπορεί να τοποθετηθεί σε τοίχο ή ακόμα και κάτω από τον καναπέ, προσφέροντας ήχο με πρόσθετο βάθος χωρίς να αποσπά την προσοχή του χρήστη από τη δράση. Επιπλέον, οι τρεις διαμορφώσεις διασφαλίζουν στους χρήστες την ελευθερία να ταιριάξουν το σύστημα με το χώρο που διαθέτουν:

BCS-707 5.1 καναλιών – κατάλληλο για χρήστες που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το σύστημα οικιακού κινηματογράφου στο χώρο τους με τέσσερα ηχεία μεγάλου ύψους και ένα λεπτό subwoofer/κεντρικό ηχείο με φινίρισμα έντονης στιλπνότητας και προσόψεις με πλέγμα ζέρσεϊ. Η διαμόρφωση αυτή παρέχει έξοδο ήχου 180W x 5 + 210W από το subwoofer.

BCS-303 5.1 καναλιών – σχεδιασμένο για χρήστες που απαιτούν απόδοση 5.1 καναλιών, αλλά επιθυμούν να τοποθετήσουν διακριτικά τα ηχεία στο χώρο τους. Το σύστημα περιλαμβάνει τέσσερα δορυφορικά ηχεία μικρού μεγέθους και ένα κεντρικό ηχείο/λεπτό subwoofer με το ίδιο φινίρισμα υψηλής στιλπνότητας και τις προσόψεις με πλέγμα ζέρσεϊ όπως το BCS-707. Το σύστημα αυτό προσφέρει επίσης ίδια απόδοση στον ήχο (180W x 5 + 210W από το subwoofer).

BCS-FS505 2.1 καναλιών – το BCS-FS505 είναι σχεδιασμένο για τους χρήστες που επιθυμούν να απολαμβάνουν τα χαρακτηριστικά του ήχου surround με μικρότερο πλήθος συσκευών: το σύστημα αποτελείται από ένα λεπτό subwoofer και δύο λεπτά ηχεία για απόδοση 2.1 καναλιών (180W x 2 + 210W από το subwoofer). Τα δορυφορικά ηχεία μπορούν να τοποθετηθούν σε κατακόρυφη ή οριζόντια θέση και παρέχονται με υψηλής ποιότητας προσόψεις με πλέγμα ζέρσεϊ.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC