Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2010

H Scicom αντιπροσωπεύει τα προϊόντα εκπαίδευσης της Conhecer Mais TI

H Scicom σύναψε συμφωνία συενργασίας με τον Πορτογαλικό Οίκο Λογισμικού Conhecer Mais TI και ανέλαβε να αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα και Κύπρο τα προϊόντα “Education Framework” της τελευταίας.

Σήμερα η Conhecer Mais TI συγκαταλέγεται ανάμεσα στους μεγαλύτερους παρόχους ολοκληρωμένων λύσεων Διαχείρισης Εκπαιδευτηρίων στην αγορά, προσφέροντας μια πολύ καθετοποιημένη και σύγχρονη λύση, κτισμένη πάνω στην πλατφόρμα Microsoft Dynamics NAV και ειδικά σχεδιασμένη για μία ολοκληρωμένη Διαχείριση των Εκπαιδευτηρίων, με πάνω από 900 πελάτες.

Η σειρά προϊόντων “Education Framework” αποτελούν λύση για την Διαχείριση Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων όλων των βαθμίδων. Βασισμένα στην τεχνολογία Microsoft, αποτελούν μια σφαιρική λύση για το χώρο της Εκπαίδευσης, με πλήρη κάλυψη από τη Διαχείριση των Εκπαιδευτηρίων και τον Προγραμματισμό Λειτουργίας τους (Διαχείριση Σπουδαστών, Εκπαιδευτικών, τάξεων, Μαθημάτων, Προγραμμάτων κ.λπ.), έως πλήρες BackOffice με το Dynamics NAV της Microsoft και τα συνεργαζόμενα SharePoint Portals.

Για περισσότερες πληροφορίες για την Conhecer Mais TI μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.scicom.gr/conhecermaisti ή www.conhecermaisti.com

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC