Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010

Fujitsu: πρώτη σε πωλήσεις scanners για την Ελλάδα

Πρώτη σε πωλήσεις scanners στην Ελλάδα ανακηρύσσεται η Fujitsu, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου του 2010. Συγκεκριμένα, για το χρονικό αυτό διάστημα, το μερίδιο των πωλήσεων των Fujitsu scanners στην ελληνική αγορά ανέρχεται σε ποσοστό 70,2%, σύμφωνα με μια έρευνα της InfoSource.


Το μεγάλο ποσοστό πωλήσεων που καταγράφηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αποτελεί αντικατοπτρισμό του μεριδίου της Fujitsu στο σύνολο της ευρωπαϊκής αγοράς. Σύμφωνα με ανεξάρτητες πηγές, το μερίδιο των document scanners της Fujitsu στην Ευρώπη είναι υψηλότερο από το σύνολο των μεριδίων όλων των ανταγωνιστών.

Από το 2009, η Fujitsu Technology Solutions, με την πλήρη ενοποίησή της στον όμιλο Fujitsu, απέκτησε πρόσβαση σε ολόκληρη την γκάμα προϊόντων του Ομίλου, συμπεριλαμβανομένων των 25 μοντέλων document scanners Fujitsu (με κύριες κατηγορίες τα low end, Mid Volume, Departmental, Workgroup, Office και Network Scanners).

Η Fujitsu Technology Solutions είναι, επίσης, ο μοναδικός εξουσιοδοτημένος service partner της Fujitsu Europe στην Ελλάδα, προσφέροντας υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης, αναλώσιμα και ανταλλακτικά σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

“Ένα περίπου χρόνο μετά την ανακοίνωση της διάθεσης όλων των προϊόντων λύσεων σε θέματα document management, archiving και επεξεργασίας δεδομένων, με την ενοποίησή μας στον Όμιλο Fujitsu, είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου για τις πωλήσεις scanners.


Όχι μόνο γιατί η Ελλάδα προσθέτει τα αποτελέσματά της στα δεδομένα της Ευρώπης, αλλά κυρίως, γιατί μέσα και πέρα από τα προϊόντα μας, αποκτούμε όλο και μεγαλύτερο μερίδιο στην παροχή ολοκληρωμένων συστημάτων, υπηρεσιών και λύσεων για μια αξιόπιστη, ευέλικτη και δυναμική πληροφοριακή υποδομή, ανάλογα με τις ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών μας”, δήλωσε ο κ. Διονύσης Μιχαλόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Fujitsu Technology Solutions στην Ελλάδα.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC