Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2010

Η Forthnet ανακηρύσσεται ξανά «Χρυσός Συνεργάτης» της Microsoft

Η Forthnet ανανέωσε τη συνεργασία της με τη Microsoft σε επίπεδο «Χρυσού Συνεργάτη» (Gold Certified Partner) για την περίοδο 2010-2011, διατηρώντας τη θέση της, για 5η συνεχή χρονιά, στην υψηλότερη βαθμίδα πιστοποίησης του δικτύου συνεργατών της Microsoft.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, η Forthnet, με πιστοποιημένη τεχνογνωσία τόσο στην ανάπτυξη εφαρμογών όσο και στη διαχείριση συστημάτων και έχοντας κατακτήσει τον τίτλο ISV (Independent Software Vendor), προσφέρει πρόσβαση στα πιο σύγχρονα εργαλεία ανάπτυξης εφαρμογών, καθώς και στις πλέον προηγμένες μεθόδους marketing και πωλήσεων, με όχημα τη συνεχή ενημέρωση των στελεχών της για κάθε καινοτόμο τεχνολογικό εργαλείο που εισάγει η Microsoft.

Οι υπηρεσίες της Forthnet, με την πιστοποίηση της Microsoft, χαρακτηρίζονται από υψηλό επίπεδο ποιότητας και εξυπηρέτησης, αφού βρίσκονται και διατηρούνται συνεχώς στην αιχμή της τεχνολογίας και καινοτομίας.

Πιο συγκεκριμένα, η Forthnet προσφέρει σε επιχειρήσεις και οργανισμούς αποτελεσματικές λύσεις και βιώσιμες προτάσεις στον τομέα ανάπτυξης ιστοσελίδων και εφαρμογών, παρέχοντας υπηρεσίες όπως εταιρικά sites, portals, e-shops, microsites και intranets.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συνεχίζει να επενδύει σε καλές συνεργασίες ώστε να προσφέρει περισσότερες δυνατότητες σε επιχειρήσεις και όχι μόνο.

 
SYNC ME @ SYNC