Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010

CompactFlash Ultimate 600x: η πιο γρήγορη κάρτα μνήμης της Kingston

H Kingston ανακοίνωσε την κυκλοφορία της κάρτας μνήμης CompactFlash (CF) Ultimate 600x, η οποία υποστηρίζει το UDMA mode 6 και ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής που φτάνουν μέχρι 90MB./sec. Έτσι είναι η πιο γρήγορη κάρτα της Kingston, ιδανική για ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές προηγμένης τεχνολογίας, καθώς και άλλες συσκευές.


«Οι κάρτες μνήμης Kingston CF Ultimate 600x είναι κατάλληλες για φωτογράφους που λαμβάνουν αλλεπάλληλες λήψεις. Το τέλειο κάδρο ή η αποτυχία, εξαρτώνται σε πολλές περιπτώσεις από τη δυνατότητα ταχύτατης λήψης πολλαπλών φωτογραφιών, ειδικά σε περιπτώσεις όπως ένας γάμος ή ένα αθλητικό γεγονός», σχολίασε ο Οδυσσέας Σκαρπίδης, Business Development Manager της Kingston στην Ελλάδα.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσθέτουμε την κάρτα 600x στην οικογένεια προϊόντων CompactFlash που επίσης περιλαμβάνει τις κάρτες 266x Ultimate και 133x Elite Pro.»

H Kingston CF Ultimate 600x διατίθεται σε χωρητικότητα 16GB και 32GB για την αποθήκευση των μεγάλων αρχείων που δημιουργούνται όταν γίνεται λήψη σε RAW mode ή HD video. Εάν συνδυαστεί με φωτογραφικές μηχανές και readers με ενεργοποιημένο το UMA mode 6, η κάρτα 600x επιτρέπει την εγγραφή και ανάγνωση δεδομένων σε ταχύτητα μεγαλύτερη από τις κάρτες προηγούμενης γενιάς. Για ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια, η CF Ultimate 600x περιλαμβάνει δωρεάν λογισμικό για την ανάκτηση δεδομένων, από τη MediaRECOVER.»

Η κάρτα μνήμης CompactFlash Ultimate 600x της Κingston (κωδικός#: CF/XXGB-U3) διαθέτει εγγύηση εφ’όρου ζωής. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.kingston.com/flash.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC