Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010

Πέμπτη συνεχόμενη ελληνική πρωτιά για τους εκτυπωτές της Canon

H Intersys A.E. (www.intersys.gr), επίσημη αντιπρόσωπος της Canon στη χώρα μας, ανακοίνωσε ότι σύμφωνα με τις επίσημες προβλέψεις της Infosource, οι ασπρόμαυροι πολυλειτουργικοί εκτυπωτές γραφείου της Canon θα κατακτήσουν για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά το μεγαλύτερο μερίδιο στην ελληνική αγορά.

Στην κατηγορία ασπρόμαυρων πολυλειτουργικών εκτυπωτών γραφείου Α3 και Α4, η Canon κρατάει τα ηνία της ελληνικής αγοράς από το 2006, κατακτώντας για το 2009 ποσοστό 16,9%, ενώ για το 2010 προβλέπεται να διατηρήσει την πρώτη θέση της αγοράς με ποσοστό 21,1% και διαφορά 5% από το δεύτερο.

Για την προβλεπόμενη αύξηση του 4% μέσα στο 2010 συμβάλλει σημαντικά η επιτυχημένη δραστηριότητα της Intersys στον χώρο των Managed Print Services, καθώς η εταιρεία ανέλαβε για φέτος σχεδόν το σύνολο των συμβολαίων της ραγδαία αναπτυσσόμενης αγοράς MPS.

Σημαντική, επίσης, είναι η κυριαρχία της Canon στους ασπρόμαυρους πολυλειτουργικούς εκτυπωτές Α4 για τα τελευταία τρία χρόνια στην ελληνική αγορά. Το 2009 το μερίδιο της Canon έφτασε το εντυπωσιακό ποσοστό του 33,5% με διαφορά 17 ποσοστιαίων μονάδων από τη δεύτερη θέση, ενώ για το 2010 η Infosource προβλέπει διατήρηση της πρώτης θέσης με ποσοστό 28,6% και διαφορά της τάξης του 14% από την δεύτερη θέση.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC