Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010

«Ήρθε η ώρα για ένα κινητό που θα μας σώσει από τα… κινητά μας»

Θα λέγαμε ότι είναι ασύνηθες για ένα κατασκευαστή κινητών να επιχειρεί να πείσει τους υποψήφιους αγοραστές για τα καινούργια μοντέλα του, υποσχόμενος ότι με αυτά θα ασχοληθούν λιγότερη ώρα. Όπως είναι το κεντρικό μήνυμα του σλόγκαν που θέλει να περάσει η Microsoft στα διαφημιστικά σποτ για τα Windows Phone 7, τα οποία σας επισυνάπτουμε παρακάτω.

Από την άλλη πλευρά μιλάμε για την Microsoft η οποία αναμφισβήτητα κατέχει το μάρκετινγκ πάρα πολύ καλά. Και η οποία φαίνεται να έχει δίκαιο με το κεντρικό μήνυμα των διαφημιστικών σποτ. Όντως όλοι όταν χρησιμοποιούμε ένα smartphone χάνουμε την επαφή με το γύρω κόσμο και επικεντρωνόμαστε σε αυτό. Κάτι που δεν θα συμβαίνει με τα Windows Phone 7 καθώς θα είναι τόσο απλά που θα κάνουμε τις εργασίες με τα smartphones τόσο γρήγορα που θα είναι σαν να μην τα χρησιμοποιούμε.

Όμως, θα διαφωνήσουμε λίγο με την Microsoft, καθώς ο μόνος τρόπος για να αποσπαστεί κανείς από το smartphone του είναι να το αφήσει στην άκρη. Και σε αυτό δεν παίζει ρόλο ούτε το ίδιο το λειτουργικό σύστημα ούτε η ίδια η συσκευή. Ή μήπως όχι;Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC