Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010

Η AMD μεταθέτει την κυκλοφορία της Radeon HD 6000;

Έως τώρα περίμενε κανείς ότι η νέα σειρά Radeon HD 6000 Serie της AMD θα έκανε ντεμπούτο μέσα στον Οκτώβριο - με μια ευρεία διαθεσιμότητα των κορυφαίων μοντέλων να ήταν εφικτή μέσα στο Νοέμβριο. Ωστόσο νέες πληροφορίες εκ Ταϊβάν που βασίζονται στους ντόπιους κατασκευαστές καρτών γραφικών αναφέρουν ότι το επίσημο λανσάρισμα των νέων καρτών γραφικών μετατέθηκε για το Νοέμβριο.

Οι ίδιες φήμες αναφέρουν ότι η Νvidia θα εκμεταλλευτεί αυτή την καθυστέρηση για μια μείωση τιμών, με σκοπό να αυξήσει τα ποσοστά της πριν τη διάθεση των νέων καρτών γραφικών του αντιπάλου.

Από τη μείωση τιμών θα επηρεαστούν οι GeForce GT 220 και GeForce GTX 460 με τα 768MB. Το σχέδιο είναι απλό: αν κάποιος αγοράσει τον Οκτώβριο μια GeForce GTX 460, τότε σίγουρα το Νοέμβριο δεν θα αγοράσει κάποια Radeon HD 6750 ή 6770, που θα διαθέτονται στα ίδια επίπεδα τιμών.

Ωστόσο κάποιες άλλες πηγές ισχυρίζονται ότι τελικά δεν θα υπάρξει καθυστέρηση στο λανσάρισμα της σειράς Radeon HD 6000, το οποίο θα γίνει κανονικά σύμφωνα με το αρχικό πλάνο. Το ποιος έχει δίκιο θα το μάθουμε σύντομα.

ΠΗΓΗ: DigiTimes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC