Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2010

Tι θα παρουσιάσει η Packard Bell στην IFA 2010

Σχεδόν ένα χρόνο μετά τη μεταμόρφωσή της, η Packard Bell έχει κάνει πολλά βήματα για να καθιερωθεί με προϊόντα που συνδυάζουν το lifestyle με την ευχρηστία, την καινοτομία με τον κομψό σχεδιασμό. Αυτο το μήνυμα θα περάσει η εταιρεία με τα προϊόντα - netbooks, notebooks, επιτραπέζιοι υπολογιστές, μονάδες αποθήκευσης και οθόνες - που θα παρουσιάσει στην έκθεση IFA του Βερολίνου (που θα διεξαχθεί το χρονικό διάστημα 3 με 8 Σεπτεμβρίου 2010).

Τα νέα προϊόντα που θα παρουσιαστούν είναι τα:

dot s: το πιο λεπτό και ελαφρύ netbook της Packard Bell, τώρα σε νέα μοντέρνα χρώματα

EasyNote LX86: διαθέτει ευρυγώνια οθόνη 17.3" μαζί με πολλά πρακτικά και εύχρηστα χαρακτηριστικά υψηλών επιδόσεων, που συνδυάζουν την απροβλημάτιστη αναπαραγωγή multimedia και την αδιάκοπη κοινωνική δικτύωση με ευχάριστο στυλ

Maestro LED HD STEREO series: είναι οθόνη PC αλλά μπορεί όμως να χρησιμοποιηθεί και για προβολή βίντεο HD από συσκευές HD (Blu-ray players, βιντεοκάμερες HD και TV) χάρη στις υποδοχές σύνδεσης DVI και HDMI.

Maestro TV: λεπτή και κομψή οθόνη που υποστηρίζει την είσοδο υπολογιστή και υβριδικού TV-tuner το οποίο αναπαράγει HD TV και MPEG-4 για εξαιρετικού βαθμού προσαρμοστικότητα με τα πρότυπα Pal ή SECAM

PB Go: νέα λύση αποθήκευσης προσωπικών δεδομένων για notebook

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα παρουσιαστούν επίσης:

Ψηφιακά συνοδευτικά: dot a & dot u και dot VR46. Κάτω από το μίνι εξωτερικό τους κρύβεται η μέγιστη άνεση, χάρη στις πολλές ώρες διάρκειας ζωής της μπαταρίας και το νέο touchpad πολλαπλών κινήσεων.

Λεπτά notebook: σειρά EasyNote M και EasyNote X, EasyNote Butterfly s και EasyNote Butterfly Touch Edition. Κατασκευασμένα στα στούντιο σχεδιασμού της Packard Bell διαθέτουν στιβαρή προσωπικότητα, λεπτές γραμμές, μεγάλη ποικιλία ανάγλυφων σχεδίων και συναρπαστικά χρώματα.

Ψηφιακό σπίτι: imedia, ixtreme, oneTwo, iPower X 3.0 και ακόμη περισσότερα. Τεχνολογία πολλαπλής αφής, ψηφιακή TV, λύσεις αποθήκευσης πολυμέσων.

Αυτά και άλλα πολλά ακόμη θα παρουσιάσει η Packard Bell στο περίπτερο της στην IFA 2010 (Αίθουσα 12, περίπτερο 110)

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC