Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2010

Symantec ApplicationHA & VirtualStore: προστασία σε εικονικά περιβάλλοντα

Η Symantec ανακοίνωσε την κυκλοφορία των ApplicationHA και VirtualStore, δύο λύσεων για επιχειρήσεις που παρέχουν στους πελάτες τη δυνατότητα αξιοποίησης λύσεων εικονικοποίησης (virtualization) για τις κρίσιμες εταιρικές εφαρμογές τους, ελαχιστοποιώντας παράλληλα το κόστος των συστημάτων αποθήκευσης.

Τα ApplicationHA και VirtualStore αποτελούν το αποτέλεσμα εκτεταμένης συνεργασίας μεταξύ της Symantec και της VMware.

Το ApplicationHA, που βασίζεται στην τεχνολογία Cluster Server της Veritas, θα παρέχει υψηλή διαθεσιμότητα για τις κρίσιμες εταιρικές εφαρμογές μέσω του επιπέδου ορατότητας των εφαρμογών και του ελέγχου σε περιβάλλον VMware. Το VirtualStore , βασισμένο στην τεχνολογία Storage Foundation της Veritas, αποτελεί μια software-based λύση διαχείρισης του storage για εικονικά μηχανήματα VMware που θα παρέχουν γρήγορο εφοδιασμό των servers και των εικονικών desktops, καθώς και αποδοτικό cloning και επιτάχυνση του boot up των εικονικών μηχανημάτων.

Και τα δύο προϊόντα είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με τα εργαλεία διαχείρισης VMware, όπως το VMware vCenter Server, που επιτρέπει στους πελάτες να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες αυτών των εργαλείων χωρίς καμία επίπτωση στο λειτουργικό μοντέλο τους.

«Η VMware και η Symantec έχουν χτίσει μια ισχυρή συνεργασία και είναι συναρπαστικό να διαπιστώνουμε τα αποτελέσματα αυτής της συνεργασίας μας, συμπεριλαμβανομένης της βελτιωμένης διαχείρισης εικονικών περιβαλλόντων και αυξημένα επίπεδα διαθεσιμότητας. Οι πελάτες απευθύνονται σε μας προκειμένου να τους βοηθήσουμε μέσω της καινοτομίας να αντιμετωπίσουν καθημερινά προβλήματα και συνεχίζουμε να εργαζόμαστε εντατικά για να καταστήσουμε ευκολότερη και ασφαλέστερη την μετάβασή τους στην αξιοποίηση των εφαρμογών σε SaaS», δήλωσε ο Parag Patel, Αντιπρόεδρος του τμήματος Global Strategic Alliances της VMware.

«Οι πληροφορίες πρέπει να προστατεύονται και οι εφαρμογές πρέπει να είναι διαθέσιμες στους πελάτες μας. Με το virtualization να υιοθετείται ολοένα και περισσότερο, οι πελάτες μας χρειάζονται λύσεις που προσφέρουν μεγαλύτερη διαθεσιμότητα και επιδόσεις. Η Symantec και η VMware “παντρεύουν” την λειτουργικότητα της τεχνολογίας Veritas Cluster Server με την λύση VMware HA για να βελτιώσουν την διαθεσιμότητα των κρίσιμων εταιρικών εφαρμογών των πελατών τους, δήλωσε ο Χρήστος Βεντούρης, Technology Specialist της Symantec Ελλάδος.

«Με τη λύση VirtualStore, βοηθάμε τις επιχειρήσεις να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις για λύσεις αποθήκευσης που προέρχονται από την διαβάθμιση στα εικονικά περιβάλλοντα μέσω μιας οικονομικά αποδοτικής λύσης άρρηκτα συνδεδεμένης με το VMware vCenter Server».

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC