Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2010

SMS: νέο παγκόσμιο ρεκόρ πληκτρολόγησης

Μια Αγγλίδα, κάτοχος ενός Samsung I9000 Galaxy S, κατάφερε να σπάσει αρχές της εβδομάδας το παγκόσμιο ρεκόρ πληκτρολόγησης SMS. Αυτό αναφέρεται σε ένα σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας The Sun.

Στο πλαίσιο μιας ενέργειας μάρκετινγκ της Samsung, η Melissa Thompson πληκτρολόγησε 160 χαρακτήρες μέσα σε 25,94 δευτερόλεπτα, χρησιμοποιώντας τη γνωστή ως "Swype" τεχνική. Η 24χρονη Βρετανίδα περιμένει το κατόρθωμα της να μπει στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες.

Όσοι θέλουν να σπάσουν το παγκόσμιο ρεκόρ στην πληκτρολόγηση SMS θα πρέπει να γράψουν στο κινητό τους και στο μικρότερο δυνατό χρόνο την ακόλουθη φράση: "The razor-toothed piranhas of the genera Serrasalmus and Pygocentrus are the most ferocious freshwater fish in the world. In reality they seldom attack a human”.

O έως τώρα κάτοχος του ρεκόρ ήταν ένας 24χρονος Αμερικανός, ο οποίος είχε πληκτρολογήσει την παραπάνω φράση σε 35,54 δευτερόλεπτα.

Η ανακοίνωση του παγκοσμίου ρεκόρ της Βρετανίδας ώθησε ένα κάτοχο ενός iPhone να δημοσιεύσει στο YouTube ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ότι πληκτρολογεί την προαναφερόμενη φράση σε 21,8 δευτερόλεπτα. Το βίντεο από μόνο του, ωστόσο, δεν αποτελεί επίσημο αποδεικτικό στοιχείο για την εκ νέου κατάρριψη του ρεκόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC