Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2010

Panda Security 2011: νέα σειρά για ελαφρύτερη και ταχυτερη προστασία

Με κεντρικό σύνθημα «Προστατεύστε τον online κόσμο σας», η Panda Security ανακοίνωσε τη νέα σειρά προϊόντων 2011 για οικιακούς χρήστες, υποσχόμενη καλύτερες επιδόσεις, αποτελεσματικότερη προστασία και μικρότερη επιβάρυνση για τον υπολογιστή σας.


Στη νέα σειρά της εταιρείας συμπεριλαμβάνονται τα Internet Security 2011, Panda Global Protection 2011, Panda Antivirus Pro 2011 και Panda Internet Security for Netbooks. Στους νεωτερισμούς αυτών περιλαμβάνονται η απομακρυσμένη πρόσβαση στον υπολογιστή σας από οπουδήποτε, η πλήρης διαγραφή των σβησμένων αρχείων, οι ασφαλέστερες περιπλανήσεις στο Web κ.α.

Eπιπλέον το interface έχει γίνει πιο απλό και περισσότερο «διαισθητικό». Και φυσικά όλα τα νέα προϊόντα διατηρούν τα δυνατά χαρακτηριστικά των προηγούμενων εκδόσεων, όπως: μια αποτελεσματική μηχανή antivirus, firewall με ασφάλεια WiFi, το Panda USB Vaccine, εμβόλιο προστασίας για USB συσκευές, φίλτρα εμπιστευτικών πληροφοριών, δυνατότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και το PC Tune-up που βελτιστοποιεί την απόδοση του συστήματος.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC