Τρίτη, 31 Αυγούστου 2010

Nokia C1 & C2: οικονομικά κινητά με dual SIM

H Nokia παρουσίασε στην Ινδία δύο οικονομικά κινητά τηλέφωνα που μπορούν να δεχθούν δύο SIM. O λόγος για τα μοντέλα C1 και Nokia C2, τα οποία επιτρέπουν στους κατόχους τους να χρησιμοποιούν δύο νούμερα ταυτόχρονα με την ίδια συσκευή.

Το Nokia C1 χαρακτηρίζεται από μια μεγάλη αυτονομία: έως και έξι εβδομάδες σε κατάσταση stand by. Η αλλαγή ανάμεσα στις δύο SIM γίνεται πιέζοντας το πλήκτρο με το "αστέρι". Επιπλέον το C1 διαθέτει φακό, ραδιόφωνο FM και ένα βύσμα ακουστικών των 3,5mm. Το Nokia C1 θα είναι διαθέσιμο στην αγορά μέσα στο τρίτο τρίμηνο του 2010 σε ενδεικτική τιμή τα 36 ευρώ.

Το Nokia C2 είναι πιο καλά εξοπλισμένο. Εκτός από τις υπηρεσίες Ovi Mail και Ovi Life Tools, προσφέρει έναν music player, ραδιόφωνο FM και δυνατότητα επέκτασης της μνήμης του έως τα 32GB.

Τα Ovi Life Tools παρέχουν στους πολίτες των χωρών του τρίτου κόσμου πληροφορίες που σχετίζονται με την υγεία, την γεωργία, την επιμόρφωση και την ψυχαγωγία. Η τιμή του Nokia C2 θα ανέρχεται σε περίπου 55 ευρώ, ενώ και αυτό θα διατίθεται στην αγορά από το τρίτο τρίμηνο του 2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC