Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2010

H Kaspersky Lab συνεργάζεται με την Axigen

Η Kaspersky Lab και η Axigen, εταιρεία παροχής επαγγελματικών λύσεων για την ανταλλαγή μηνυμάτων, ανακοίνωσαν την υπογραφή συμφωνίας για την ενοποίηση του πολυβραβευμένου engine anti-malware της Kaspersky Lab στην πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων της Axigen.

Στόχος του νέου προϊόντος, το οποίο αναπτύσσεται από τις δυο εταιρείες και θα διατεθεί σύντομα στην αγορά, είναι η παροχή ασφάλειας υψηλού επιπέδου σε επιχειρήσεις και παρόχους υπηρεσιών ανεξαρτήτως μεγέθους που κάνουν εκτεταμένη χρήση του email για την επικοινωνία τους.

Το νέο προϊόν ανταποκρίνεται στον αυξανόμενο όγκο και την εξέλιξη των κακόβουλων προγραμμάτων και των επιθέσεων spam, ενσωματώνοντας τις τεχνολογίες εντοπισμού κακόβουλου λογισμικού της Kaspersky Lab.

«Σήμερα, η συνεχής και υψηλής ποιότητας συνδεσιμότητα είναι απολύτως απαραίτητη για τις επιχειρήσεις, ειδικά για όσες δραστηριοποιούνται στον κλάδο των τεχνολογιών αιχμής», δήλωσε ο Peter Merkulov, Vice-President και Director of Technology Alliances Business Division της Kaspersky Lab. «Η συνεργασία με την Axigen στην προσπάθεια παροχής μιας ολοκληρωμένης πλατφόρμας επικοινωνίας αποτελεί προνόμιο για εμάς. Με τη συνεργασία μας θα διασφαλίσουμε ότι οι χρήστες θα μπορούν να λαμβάνουν τα emails τους άμεσα, αξιόπιστα και χωρίς απειλές από malware», συμπλήρωσε.

«Η Axigen επικεντρώνεται στην ενίσχυση των επιχειρήσεων με αξιόπιστες λύσεις ανταλλαγής μηνυμάτων και ολοκληρωμένη ασφάλεια. Με τη συνεργασία μας με την Kaspersky Lab, μπορούμε να επεκτείνουμε την ασφάλεια των πελατών μας με κορυφαίες λειτουργίες προστασίας για το emails τους. Η ολοκληρωμένη λύση της Axigen και της Kaspersky Lab θα προσφέρει σημαντικά οφέλη στους χρήστες μας, καθώς συνδυάζει κορυφαίες τεχνολογίες, εξειδίκευση και καινοτομία», δήλωσε η Gabriela Mechea, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Axigen.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC