Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2010

MLS Destinator για iPhone

Στην ανάπτυξη του MLS Destinator για τα κινητά τηλέφωνα iPhone της Apple προχώρησε η MLS. Η νέα εφαρμογή για το iPhone αναπτύχθηκε στο πλαίσιο επενδύσεων που υλοποιεί η MLS εδώ και ένα χρόνο πάνω στην πλατφόρμα της Apple. H πρώτη εφαρμογή αφορά την ελληνική αγορά και περιλαμβάνει τα πλέον ενημερωμένα υψηλής ποιότητας γεωγραφικά δεδομένα της Ελλάδας (γεωγραφική κάλυψη 99%) και της Κύπρου (γεωγραφική κάλυψη 80%). Το MLS Destinator για iPhone έχει υποβληθεί στην Apple και το αμέσως προσεχές διάστημα θα διατίθεται μέσω του Ελληνικού App Store.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Apple, σήμερα περίπου 70 εκατομμύρια iPhone, που τρέχουν εφαρμογές από το App Store, βρίσκονται στα χέρια των καταναλωτών σε όλο τον κόσμο. Σε παγκόσμιο επίπεδο τo App Store αποτελεί το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα εφαρμογών, ενώ οι χρήστες iPhone έχουν κατεβάσει περισσότερες από 3 δισεκατομμύρια εφαρμογές μέσα σε λιγότερους από 18 μήνες. Σε διαρκή ανοδική πορεία βρίσκονται οι πωλήσεις του iPhone και στην ελληνική αγορά, όπου πρωτοεμφανίστηκε το 2008 και αριθμεί ήδη εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες, οι οποίοι χρησιμοποιούν το ελληνικό App Store.

Η MLS φιλοδοξεί το MLS Destinator να αναδειχθεί στην κορυφαία εφαρμογή πλοήγησης του ελληνικού App Store. Παράλληλα, με όπλο την καινοτομία η MLS επιδιώκει να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητες που προσφέρει σε παγκόσμιο επίπεδο το App Store.

Σχετικές ανακοινώσεις για τις επόμενες κινήσεις της εταιρείας θα υπάρξουν το επόμενο χρονικό διάστημα.

Το MLS Destinator εναρμονίζεται απόλυτα με τις προηγμένες λειτουργίες του iPhone προσφέροντας μοναδικές δυνατότητες για «έξυπνη» πλοήγηση (πχ ο χρήστης μπορεί να ακούει τα μουσικά αρχεία που έχει αποθηκεύσει στο τηλέφωνο, ενώ ταυτόχρονα πλοηγείται). Κύριο χαρακτηριστικό της έκδοσης του MLS Destinator για iPhone, εξάλλου, αποτελεί η φιλικότητα προς τον χρήστη, ώστε το κινητό να τον καθοδηγεί εύκολα, αξιόπιστα και με φωνητικές οδηγίες στροφή προς στροφή στον προορισμό του.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC