Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2010

Ήπια ανάπτυξη περιμένει η LG

Η LG Electronics ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα για το τρίμηνο που έληξε στις 30 Ιουνίου 2010, που δεν έχουν υποβληθεί σε λογιστικό έλεγχο (unaudited earnings results) βάσει Διεθνών Προτύπων Χρηματοοικονομικής Αναφοράς (IFRS). Παρά τη συνεχιζόμενη ύφεση, τα έσοδα παρουσίασαν αύξηση στις περισσότερες επιχειρηματικές μονάδες σε σύγκριση με το δεύτερο τρίμηνο του 2009. Η ισχυρή απόδοση των Εταιρειών Οικιακής Ψυχαγωγίας και Οικιακών Συσκευών, λειτούργησε αντισταθμιστικά στη μείωση των κερδών στον τομέα Κινητής Τηλεφωνίας της LG.

Για το δεύτερο τρίμηνο του 2010, η LG κατέγραψε ενοποιημένες πωλήσεις ύψους 12,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων και λειτουργικά κέρδη ύψους 108 εκατομμυρίων δολαρίων, με πτώση των πωλήσεων κατά 0,7% και των καθαρών κερδών κατά 33%), σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος.

Η LG Electronics, αναμένει ήπια ανάπτυξη το 3ο τρίμηνο του 2010, λόγω της συνεχιζόμενης παγκόσμιας οικονομικής ανάκαμψης. H LG θα συνεχίσει να παρουσιάζει νέα προϊόντα σε βασικές κατηγορίες, όπως τα smart phones, ενώ θα επενδύει εντατικά σε Έρευνα και Ανάπτυξη, στο marketing και στην ανάπτυξη προϊόντων κορυφαίας ποιότητας, με στόχο τη διασφάλιση της πρωτοκαθεδρίας στις αντίστοιχες κατηγορίες.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC