Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2010

Interpad: η γερμανική απάντηση στο iPad

H γερμανική εταιρεία e-noa παρουσίασε το Interpad, ένα Tablet 10" εξοπλισμένο με το Nvidia Tegra 2 chipset. Αυτή η συσκευή θα μπει στην αγορά μέσα στο 2010.

Το Tablet υποστηρίζεται από ένα διπύρηνο επεξεργαστή ARM Cortex A9 χρονισμένο στο 1GHz. Ως λειτουργικό σύστημα χρησιμοποιεί το Android 2.1, ενώ είναι εξοπλισμένο με 1GB RAM και 16GB μνήμη (η οποία επεκτείνεται με τη χρήση καρτών MicroSD έως τα 32GB). Η ενσωματωμένη οθόνη αφής των 10" υποστηρίζει το multitouch όπως και την απεικόνιση HD περιεχομένου.

Στις υποδοχές συναντάμε μια θύρα HDMI, υποδοχή USB και βύσμα ακουστικών. Η ασύρματη επικοινωνία λαμβάνει χώρα με τα WLANb/g και Bluetooth 2.1. Η αυτονομία της μπαταρίας ανέρχεται στος 8-12 ώρες, ενώ, όπως αναφέρουν διάφορα μέσα ενημέρωσης, θα εμφανιστούν αργότερα εκδόσεις του Interpad με τα Android 2.2, GPS, κάμερα και 3G module.

Οι τιμές και η διαθεσιμότητα του Interpad δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί επίσημα. Πάντως οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για 400 ευρώ όσον αφορά στην έκδοση στάνταρ και περίπου 500 ευρώ για τις ειδικές εκδόσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC