Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2010

IFA: καινοτομική τεχνολογία προβολέων από την Epson

Η Epson θα παρουσιάσει τη νέα σειρά προβολέων Full High Definition στην έκθεση IFA (3-8 Σεπτεμβρίου 2010). Στο περίπτερο 103, Hall 21, η Epson θα παρουσιάσει, επίσης, τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία 3LCD.

Το περίπτερο της Epson θα περιλαμβάνει τέσσερα τμήματα στα οποία θα παρουσιαστεί η πλήρης γκάμα των προϊόντων. Οι τέσσερις κατηγορίες προϊόντων είναι: high-end home cinema, living room home cinema, gaming και home entertainment. Σε κάθε τμήμα του περιπτέρου, αναπαρίσταται ένα κατάλληλο περιβάλλον για τον προβολέα που δείχνει ποια είναι η θέση και η χρήση του σε ένα σύγχρονο σπίτι.

Η Valerie Riffaud, senior business manager for projectors της Epson Europe, σχολίασε: “Η IFA αποτελεί πολύ σημαντική διοργάνωση και το κατάλληλο περιβάλλον για να ανακοινώσουμε τα νέα μας προϊόντα προβολής αλλά και τις πρόσφατες εξελίξεις στην τεχνολογία μας. Στο περίπτερό μας θα φιλοξενείται όλη η γκάμα προβολέων μας για διαφορετικές χρήσεις, όπως παιχνίδια, home entertainment και υψηλής ευκρίνειας home cinema."

Η IFA είναι ηγέτιδα εμπορική έκθεση για ηλεκτρονικά είδη και οικιακές συσκευές. Φέτος, είναι η 50η επέτειος από την έναρξη της IFA και αναμένεται για άλλη μια φορά να προσελκύσει εκπροσώπους της αγοράς από όλο τον κόσμο.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC