Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2010

Ο ΟΤΕ πιστοποιήθηκε ως Cisco Gold Partner

Στο πλαίσιο της στρατηγικής του για παροχή ολοκληρωμένων τηλεπικοινωνιακών λύσεων και υπηρεσιών ICT σε επιχειρήσεις, ο ΟΤΕ ενδυναμώνει τη στρατηγική του συνεργασία με τη Cisco επιτυγχάνοντας την πιστοποίησή του ως Gold Partner.

Η παραπάνω πιστοποίηση, από την πρωτοπόρο εταιρεία στο χώρο τεχνολογίας επικοινωνιών & δικτύων, προέκυψε μέσα από εκτενή διαδικασία αξιολόγησης και καταδεικνύει το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας και ποιότητας που απολαμβάνουν οι εταιρικοί / επιχειρησιακοί πελάτες του ΟΤΕ.

Η πιστοποίηση Gold Partner αναγνωρίζει την υψηλή τεχνογνωσία του ΟΤΕ σε εξειδικευμένες δικτυακές τεχνολογίες και επιβεβαιώνει την υπεροχή και αποτελεσματικότητα του ΟΤΕ στο σχεδιασμό, την υλοποίηση και την υποστήριξη εξειδικευμένων λύσεων προστιθέμενης αξίας με εγγυημένη ποιότητα.

Η πιστοποίηση του ΟΤΕ ως Gold Partner είναι το αποτέλεσμα εξειδικευμένης κατάρτισης ανθρώπινου δυναμικού σε θέματα τεχνολογίας, επένδυσης σε συστήματα και διαδικασίες, αλλά και εξαιρετικών επιδόσεων στην ικανοποίηση των πελατών. Με την πιστοποίηση αυτή αποδεικνύεται έμπρακτα η ικανότητα του ΟΤΕ να ανταπεξέρχεται με επιτυχία σε υψηλού επιπέδου προκλήσεις, όπως επίσης και η προσήλωσή του στην υψηλή ποιότητα παρεχόμενων λύσεων με στόχο τη μεγιστοποίηση της ικανοποίησης των πελατών του.

Σημαντικές διακρίσεις για τον ΟΤΕ στο Cisco Summit
Παράλληλα, στο ετήσιο παγκόσμιο Συνέδριο Συνεργατών της Cisco, που έλαβε χώρα στο San Francisco, ο ΟΤΕ έλαβε δύο σημαντικές διακρίσεις ως Enterprise Partner για το 2010 για την ευρύτερη γεωγραφική περιοχή Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας και ως Service Provider Partner για το 2010 για την ίδια περιοχή.

Να σημειωθεί ότι τα Βραβεία Partner Summit της Cisco απονέμονται σε συνεργάτες της Cisco που διακρίνονται για το υποδειγματικό τους επιχειρηματικό μοντέλο, σε τρία επίπεδα: ανά χώρα, ανά γεωγραφική περιοχή και σε παγκόσμιο επίπεδο.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC