Τρίτη, 27 Ιουλίου 2010

Διαθέσιμοι οι ATI Catalyst 10.7

Σχεδόν πέντε εβδομάδες μετά τους Catalyst 10.6 η AMD κυκλοφόρησε τη νέα έκδοση των drivers της για τις κάρτες γραφικών, τα motherboards και τα notebooks που είναι εξοπλισμένα με τα chip γραφικών της.

Οι Catalyst 10.7 για τα Windows 7, Vista & ΧP και το Linux είναι κατάλληλοι για όλα τα μοντέλα Radeon από την σειρά HD 2000 και μετά, συμπεριλαμβανομένων των ATI Mobility Radeon για τα notebooks. Οι νέοι drivers περιέχουν βελτιώσεις για τη λειτουργία με πολλαπλές οθόνες, όπως και για το VLC Media Player, επιτρέποντας την εκμετάλλευση της hardware επιτάχυνσης.

Με τους νέους drivers βελτιώνεται και το Hydravision κάτι που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τη μεγιστοποίηση παραθύρων σε πολλαπλές οθόνες και τη τοποθέτηση των πλαισίου διαλόγου. Εκτός αυτού οι χρήστες συστημάτων CrossFire μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις περιστρεφόμενες οθόνες χωρίς να στερούνται την ισχύ μιας δεύτερης ή τρίτης κάρτας.

Τα bugs που αντιμετωπίστηκαν αφορούν, μεταξύ άλλων, στο "Unigine Heaven" benchmark όπως και τα παιχνίδια "The Chronicles of Riddick 2", "Age of Empires: The Rise of Rome" και "Need for Speed: Shift". Εκτός αυτού η AMD υπόσχεται μια αύξηση των επιδόσεων από 2 έως 8% στο παιχνίδι "Borderlands".

Οι ATI Catalyst 10.7 για Linux υποστηρίζουν, πλέον, το Ubuntu 10.04 και την τεχνολογία ATI Eyefinity σε όλες τις διανομές.

Εκτός από τις προαναφερόμενες κάρτες οι ATI Catalyst 10.7 είναι κατάλληλοι για τις Radeon 3000, 3100 & 3200 όπως και τις Radeon HD 3300 & 4200. Εκτός αυτού υποστηρίζονται και οι επαγγελματικές κάρτες AMD FireStream 9170, 9250 και 9270. Περισσότερες πληροφορίες για τους νέους drives - τους οποίους μπορείτε να κατεβάσετε από το site της AΜD - μπορείτε να βρείτε στα σχετικά Release Notes.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC