Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2010

Διαδραστική Εκπαίδευση από τις U και Info-Quest

Η Info-Quest, γνωρίζοντας τις ανάγκες της σύγχρονης εκπαίδευσης και ανταποκρινόμενη στο αίτημα για εκσυγχρονισμό της ποιότητας της εκπαιδευτικής διαδικασίας, σχεδίασε ένα πλήρες και αξιόπιστο εκπαιδευτικό πακέτο, το οποίο διατίθεται από τα 75 καταστήματα του U σε όλη την Ελλάδα.

Η πρόταση του U και της Info-Quest συνδυάζει αποτελεσματικά πόρους εκπαιδευτικού υλικού, λογισμικό, αξιοποιεί τα κορυφαία στην κατηγορία τους προϊόντα, όπως τα διαδραστικά συστήματα της Smarttech και εξοπλισμό και βρίσκει ιδανική εφαρμογή σε δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα ανεξαρτήτου βαθμίδας.

Είναι πλήρως παραμετροποιήσιμη, ώστε να προσαρμόζεται στις εξειδικευμένες ανάγκες, την υπάρχουσα υποδομή και εξοπλισμό, υλοποιείται εύκολα και γρήγορα, και υποστηρίζεται πανελλαδικά από τα καταστήματα U. Ενσωματώνει δε την πολυετή εμπειρία της εταιρείας στη σχεδίαση, υλοποίηση και υποστήριξη προηγμένων λύσεων τεχνολογίας, που εκσυγχρονίζουν τα εκπαιδευτικά ιδρύματα, αναβαθμίζοντας την εκπαιδευτική διαδικασία.

Ενδεικτικά πλεονεκτήματα της πρότασης είναι η δυνατότητα βέλτιστης διδασκαλίας σε μαθητές με διαφορετικά στυλ μάθησης (Ακουστικό, Οπτικό), η άμεση πρόσβαση σε πηγές πληροφοριών μέσω του Διαδικτύου, καθώς και η συνεχής επίβλεψη των δραστηριοτήτων των μαθητών κατά τη διάρκεια του μαθήματος. Αξιοσημείωτη είναι επίσης η κατακόρυφη αύξηση ενθουσιασμού και ενδιαφέροντος από την τάξη, καθώς και η για συμμετοχή και συνεργασία των μαθητών.

Προσαρμοζόμενη σε κάθε εκπαιδευτική ανάγκη, η πρόταση της Info-Quest αποτελεί μια ολοκληρωμένη και αξιόπιστη λύση και περιγράφεται αναλυτικά στο www.you.gr.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC