Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2010

Sony Ericsson Vivaz Pro: HD video & πληκτρολόγιο QWERTY

Η Sony Ericsson ανακοίνωσε την κυκλοφορία στην ελληνική αγορά του Vivaz Ρro που συνδυάζει το HD video, ήδη γνωστό από το Vivaz, με ένα slide out πληκτρολόγιο QWERTY.

Τα email, τα SMS και τα sites κοινωνικής δικτύωσης γίνονται ακόμα πιο εύκολα αφού με το πληκτρολόγιο QWERTY επικοινωνείτε γρήγορα και εύκολα με τις επαφές σας. Επιπλέον το Sony Ericsson Vivaz Ρro διαθέτει ειδικά applications για το Facebook, το Twitter και το YouTube που σας επιτρέπουν να έχετε άμεση πρόσβαση στους λογαριασμούς σας χωρίς να χρειάζεται να συνδέεστε και να αποσυνδέεστε κάθε φορά.

Το Sony Ericsson Vivaz Ρro επιτρέπει άμεση βιντεοσκόπηση σε ποιότητα HD με συνεχόμενη αυτόματη εστίαση για άψογο αποτέλεσμα. Στην οθόνη αφής 3.2 ιντσών μπορείτε να δείτε τα βίντεο που έχετε αποθηκεύσει και να τα μοιραστείτε άμεσα στο YouTube ή στο Picasa μέσω Wi-Fi.

Ακόμη περισσότερη διασκέδαση σας περιμένει με τις αμέτρητες εφαρμογές που μπορείτε να κατεβάσετε από το Symbian Developer Community αφού η ανοιχτή πλατφόρμα του Sony Ericsson Vivaz Ρro δίνει ανεξάντλητες δυνατότητες.

Το Vivaz Pro ενσωματώνει επίσης φωτογραφική μηχανή 5.1MP με αναγνώριση προσώπου και χαμόγελου καθώς και το Sony Ericsson media player, που σε συνδυασμό με το βύσμα ακουστικών 3,5 χιλ. ολοκληρώνουν την εμπειρία διασκέδασης.

Η γνωστή φιλοσοφία σχεδιασμού “human curvature’’ της Sony Ericsson δε θα μπορούσε να λείπει αφού, σε συνδυασμό με το slide out πληκτρολόγιο, είναι ένα από τα στοιχεία που το κάνουν να ξεχωρίζει.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC